Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar arkadaşlar,
Daha önce bir konuda bahsetmiştim, istanbul için GMC JİMMY'leri toplayalım birlikte bir sürüş ve bir doğal alanda günü birlik kamp yapalım şeklinde bir fikrim var bu konu yönetimce de onaylanırsa böyle bir organizasyona var mısınız?
Düşünsenize her yaştan jimmy sahibi...
Selamlar,
96 jimmy 'm var bir kaç parça soracaktım, dilerseniz 05325878836 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz, bir konuşmak görüşmek isterim,
Kolay gelsin,
Bu arada araç muazzammış alana hayırlı olsun gerçi 3 sene olmuş da demeden geçemedim..
Teşekkür ederim, ilk fırsatta tanışacağım aygün jip ile, bana da bildiğiniz gibi sağlam esnaf lazım hepimize olduğu gibi, bir kerelik değil ömürlük ustalar olduğu sürece amerikan hastalığımız sağlıklı bir şekilde devam edebilir,
Rica etsem aygün jip'te görmem gereken ustanın adını ve sizin...
Arkadaşlar öncelikle uzun zamandır aranızdayım ancak artık Jimmy'mle birlikteyiz bu çok keyifli bir deneyim benim için çünkü gerçekten harika bir toplulukta olduğumu düşünüyorum,
gelelim sorunlarıma, 1996 model bir jimmy aldım, takribi 1,5 - 2 ay kadar oldu olmadı, bujiler değişti kimisi 3...