Arama sonuçlarınız

1. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Doğrusu ben bu kadar detayını sormamıştım :) Multimedia cihazini seçerken ihtiyaçlarımı soylemiştim iki cihazi atolyede calistirip gosterdiler. Birini seçtim. Aynı anda iki uygulama olarak yalnizca radyo ve google haritalar uygulamasini calistirdim. Bir kasma veya donma yasamadim. Ama...

2. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Evet Şaşmaz'daki GND garajda yaptirdim. İki sistemin maliyeti de 3.000 TL oldu. Cihazlarla ilgili sorduğunuz sorulara yeterli bilgi veriyorlar. Ama soruları İsa Beye sorun. İşçilik konusunda büyük bir sorun yaşamadım ama her defasinda küçük sorunlar yaşadım. Fakat sonra bir şekilde hallettiler...
  3. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

TSE, Tüvtürk Muayene İşlemleri Gorustugumuz projecinin hazirladigi projeyle Pazartesi gunu sabah erkenden gittim. O kadar erken gittim ki ucreti tahsil eden gorevli her tusa basmadan once tostundan bir ısırık aliyordu. Mesai saati gelmemişti :) Yine de islemi yaptilar. Ucreti odedikten sonra...

4. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Tavan sepetini Ankarada Sincan Sanayiinde tesadufen gordugum bir demir kaynakcida yaptirdim. 3x3cm kutu profilden yapildi. İşcilik ve malzeme 750 diye konuştuk. Ek bir iki işle birlikte 1.000 lira diye dusunulebilir. Ancak benim dusunemedigim bir detay su anda basimi agritiyor. Tavan sepetinin...
  5. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Tabiki Video: https://youtu.be/ThXJawQ5sGQ

6. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Ön kamera değil arkada iki kamera var. Aracin arkasini gormedigim icin ayna olarak kullandigim bir kamera var. Bir de ayni noktada park icin kullandigim geri gorus kamerasi var. Projeci arkadasin dedigine gore TSE bunlarin elektromekanik uyumluluk belgesini sorarmis. Bu belgeyi de bulamazmisiz...

7. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Geçen hafta Pazar akşamı son kat verniğin yapilmasi ve dolap kilitlerinin takilmasiyla mobilya işimiz bitti. Artik araçla başbaşayız. Kalan işlerimiz - Proje, TSE, Muayene ve Ruhsat cikarilmasi - Su tesisatı - Elektrik tesisatinin eksikleri - Sineklik - Minder, Perde vs. kumaş işleri -...
  8. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Sabit olan yerleri karavanin icindeyken yapistirdik. Kapi tarafindaki parcayi disarda yapistirdik. Bu arada ctp kesilirken acayip bir beyaz toz cikariyor. Tum kapilari acip maskeyle kesmekte fayda var.
  9. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Biz de basta vida atmayi dusunduk. Ama dyson silikonu bolca (her bir cepheye 2-3 kutu) kullaninca vidaya gerek kalmadigini gorduk. Kenarlari da bittikten sonra yine silikonla kapattik. Ama silikonu duzgun yapan birine yaptirsaniz iyi olur.

10. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Banyo ölçülerimiz 80*90 cm. Biz 5 metre civari sipariş ettik. Malzemenin eni 2.10 m civari. Et kalinligi da galiba 1.3 mm.

11. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Su Tesisatı: Su tesisatı için 1/2 inch marin hortum aldım. Bu hortumları kollektörden musluklara kadar çekeceğim. Ama bazı bağlantı uçları zor bulunan malzemelere benziyor. Henüz bu ara malzemeleri almadım. Mobilyadan sonra ruhsat işlemlerini halletmeyi planlıyorum. Projeyi yaptıracağımız...
  12. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

10 Mart 2021 Mobilya (Ahşap) işinde sona iyice yaklastik gibi. Çıta vs. montaji başladi. Eksikleri listeledim. Listeye şöyle bir bakınca ciddi bir kalem kalmadığını görünce biraz umutlandım. Ahşap (Lambri) işlerimizi iki gün içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Bitse de bitmese de planımıza göre...

13. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Teşekkür ederim.
  14. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Teşekkür ederim.
  15. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Sanirim ben bu firmayla telefonda gorusmustum. Ama o zaman ilan veren ismi farkliydi. Baska bir firma da olabilir. Ev tipi klozet kullaniyorlar. Akü sayisi, panel sayisi vs. dusununce fiyat olarak ucuza gelmiyordu. Ama yine de ugrasmaya degmeyecek bir fiyat farki vardi. Ancak gorustugum firma...

16. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Teşekkür ederim
  17. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

1 Mart 2021 Mobilya imalatı devam ediyor.
  18. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Çok sağolun. Yuksek fiyat ceken imalatcilara da bir sey diyemiyorum. Ayda bir karavan yapsalar ve üç usta calistirsalar bir aylik maliyetleri 20-25 bin liralari bulur. Para da kazanmalari lazim. Bunlari dusununce istedikleri paralar cok gorunmuyor. Ama benim imkanlarim acisindan çok. Bu aralar...

19. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Benim şu ana kadarki masraflarim ve tamamlamak için gerekli masraflarim 65.000 TL civariydi. Evet Ankarada yasiyorum. Ankarada iki imalatacidan fiyat aldim. Birisi 120.000 TL digeri 100.000 TL fiyat verdi. Onlarin verdigi bu fiyata benim yaptirdigim her sey dahil degil. Elektrikli tuvalet, siyah...
  20. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Sağolun. Daishava firmasiyla dogrudan iletişime geçtim. Telefon numaralarini internetten bulabilirsiniz. Ben S2 modelini 2.950 TL'ye aldim. Hala fiyati ayni. Fazladan üfleme gözü ve hortumlar için ayrica 300-400 TL civarı bir para ödedim. Normal sartlarda ihtiyac duyulan bir sey degil...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR