Arama sonuçlarınız

1. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

https://www.meltemveselim.com/karavan/karavan-dus-duvarlarini-kaplama-cozumu-ve-dus-kabini-dekopan-ctp-levha Ben bu sitedeki telefon numarasını aradım. Daha sonra Bilgehan Bey başka bir numaradan beni aradı. Yalnız linkini verdiğim sitedeki fiyatlarla almak pek mümkün değil. Fabrika normalde...

2. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

----Banyo Yalıtımı---- Karavanda başından beri her şeyin ahşap ve doğal renginde olmasını istiyorduk. Fakat banyo konusu kafamızı kurcalıyordu. Ustamız ne kadar da verniklesek ilerde ahşap malzemenin su alabileceğini söyledi. Ahşap banyo planımız hayata geçemeyeceği için önce mineflo kaplamaya...
  3. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

----Dizel ısıtıcı---- Dizel ısıtıcıyla ilgili en çok endişe ettiğimiz konu güvenlikti. Webasto ve Eber… marka ısıtıcıların fiyatı çok yüksek geldiği için başka marka arayışlarına girdik. Sonunda Daishava markada karar kıldık. Ancak gücüne karar verirken yine tereddüt yaşadık. Sonunda da...

4. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

8 Ocak 2021 – 28 Şubat 2021 Mobilya İmalatı Biz mobilya imalatını yapacak olan firmayla henüz aracı almadan görüşüp işçilik fiyatı almıştık. Fiyatı verirken takvimle ilgili de görüşmüştük. 8 Ocakta kış sezonu olduğu için işlerinin azalacağını ve karavan mobilya imalatı yapabileceklerini...
  5. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Aralık 2020 – 8 Ocak 2021 İzolasyon Gerek aracı almadan önce gerek aldıktan sonra forumdan ve izlediğimiz videolardan izolasyon malzemeleriyle ilgili bilgi toplamaya çalıştık. Büyük çoğunluk bizofol ile elastomerik kauçuk kullanmış. Elastomerik kauçuk konusunda pek tereddütümüz olmadı. Ama...

6. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Siyah su deposu elektrikli tuvaletten dolayi gerekli oldu. Elektrikli tuvalet de baska mevzulardan dolayiydi :)

7. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Teşekkür ederim yorumunuz için. Bizim de inverter konusunda varacagimiz nokta orasi olacak. Buzdolabi 12 V olduktan sonra inverter sadece kullanilacagi zaman şofben ve prizler için çok kisa sureli calisacak. İnşallah şu mobilya imalati da biter de biz de dediginiz gibi keyfine varip bu...
  8. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Teşekkür ederim Davut Bey. Kulagi oteki elle gostermekten kastiniz buzdolabi meselesi miydi?
  9. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

-------Buzdolabı Krizi ve 1000 Yıldır Cevaplanamayan Soru------ Buzdolabını 12 Volt mu yapalım 220 Volt mu yapalım hikayelerini çok okudum. Karavancılar bu konuda Tellioğulları ve Seferoğulları olarak ikiye ayrılmış. Tellioğulları genelde elektrikçi ve 220 V buzdolabını savunuyorlar. Diyorlar...

10. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Aralık 2020 – Elektrik İşleri Solar Panel Bağlantıları Paralel mi seri mi bağlantı tartışmalarını çok okudum. Çoğunluk paralel bağlayıp gerilimi yükseltmeyi tavsiye ediyor. Ancak ben solar panel girişinde 60 V bir gerilim kullanıp tehlikeli temaslar riskine girmek istemedim. 50 Volttan...

11. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Aralık 2020 - Araç Bakımı Aracın standart bakımlarının yanısıra, araç aküsünü inci 102 Ah akü alarak yenilendi, silecek motoru arızalıydı onarımı yapıldı, şoför mahallindeki tavan lambalarının arızaları giderildi, araç daha önceden minibüs olduğu için yolcu bölümünde var olan ve bizim...
  12. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Sağolun Akdeniz Bey, Aslında şu anda mobilya imalatımız devam ediyor. Fakat ben bugüne kadarki süreci daha önce aldığım notlardan düzenleme yaparak aşama aşama yazmaya çalışıyorum. Havalandırmanın yol açacağı koku konusunu forumda okumuştum. Buna istinaden çözüm arayışı içerisindeyim...

13. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

28 Kasım 2020 Banyodaki lavabonun ve duş teknesinin giderlerinin tek bir noktadan olmasını istiyordum. Bunun için bir T bağlantısı aldım. Sincan Sanayii bir derya ne ararsan buluyorsun J Duş teknesini sipariş verdik. 80x90 ölçülerinde akrilik duş teknesi. (Kargocu kardeşimiz sağolsun telefon...
  14. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

27 Kasım 2020 Lumboz, dış elektrik, su dolum ağzı ve dış duş için kaporta kesme ve araç altına depo montaj işlerini yaptırdık. Bu işleri maalesef daha önce aracımızdaki çıkartmaları maket bıçağı ile kazıyan oto yıkamacıya yaptırdık. Yine aynı ustamız maalesef araç altı su depolarını akıllı...
  15. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

25 Kasım 2020 26 Kasım 2020 Malum oto yıkamacımızın yerine giderek atık su depolarımızın rakorları için kesme işlerini yaptım. Ancak iki tankın çıkışlarını farklı yanlardan açmışım. Bu nedenle hemen iki yeni su deposu rakoru ve iki yeni çıkış vanası sipariş ettim. Böylece aracımızın her iki...

16. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Teşekkür ederim.
  17. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Teşekkür ederim Akdeniz Bey. Bu arada karavan için araştırma yaparken sizin yazılarınızdan çok faydalandım. Bunun için ayrıca sağolun. İnşallah bir an evvel bitiririz de burada gezi notları paylaşabilirim.
  18. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Çok teşekkür ederim.

19. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

Bugün için bu kadar yazabildim. Araya biraz zaman girerse kusuruma bakmayın. Saygılar.
  20. M

Karavan Yapımı Hikayemiz

24 Kasım 2020 Dün görüştüğümüz koltukçuya gittik. Arkadaki tekli koltuklardan birini sağ öne monte ettirdik. Ayrıca şoför koltuğu için kol dayama yaptırdık. Atık su depolarımız elimize ulaştı. Oto kuaför yaptırdık. Araçtaki anlamlı edebi yazıları söktürdük. Ancak oto yıkamacı bu sökme işini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR