Arama sonuçlarınız

1. Jinni

VX80'e Karar Vermişim Ben?..

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Peki bi soru ! Bu Benzin + LPG kombinasyonlu aletler su geçişlerinde problem çıkarıyor mu?

2. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Coşmuş yine LC'ciler :D
  3. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Tamam Kürşat :) seni mi kıracam... hele bi alayım sökerim

4. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Hmm tamam... aldım gazı ben :) Yani LPG'yi ;) Ben bu akşam yetişebilirsem ikisine de bakıcam... Bıktırma yöntemiyle iyi bilgi aldım ama di mi sizden :)
  5. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Pekala... http://www.sahibinden.com/1998_emsalsiz_land_cruiser_vx_80-03WQQaXQQ14761141WQQpXQQdisplayitem&keyword=1998%20EMSALS%C4%B0Z%20LAND%20CRUISER%20VX%2080 bir de bu alternatifim var o zaman ??

6. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Ya ben heyecan yaptım şu 100 kasa 2000 modele bakıcam akşam. Vergiyi de göze aldım. Ne dersiniz? 100 kasa olur mu?

7. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Anladım... teşekkür ederim :)
  8. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Anlaşıldı 97 ve altı bir model bakmalıyım... Süspansiyonda değişiklik derken iyi yönde mi kötü yönde mi?
  9. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Harika :D

10. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Bi de bu 2000 model vx100'ün vergisi ne ola ki??

11. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Yani aklımı şu da kurcalamıyor değil... 40.000 tl diesel 94 model araca vereceğime http://www.sahibinden.com/land_crouser_takasli_olabilir_sirali_lpg_li-81WQQaXQQ14246337WQQpXQQdisplayitem&keyword=#14246337 böyle birşey mi düşünmeliyim
  12. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Teşekkür ederim Ergin Bey ilginiz için ... gelmeden önce muhakkak buradan haber veririm :)

13. Jinni

Hilux Adventure 4X4 2.5 ?..

Çok yakın bir arkadaşım linkteki araçla ilgili pazarlık aşamasında... http://www.sahibinden.com/2006_model_temiz_toyota_hilux_adventure_4x4-76WQQaXQQ14749155WQQpXQQdisplayitem&keyword=4x4 Aracı tanıyan, bilen, görmediğimiz birşeyler varsa bizi uyatabilecek birileri var mıdır acep?
  14. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. http://www.sahibinden.com/1998_toyota_land_cruiser_lpg_li_www_prestijcar_com-89WQQaXQQ14717105WQQpXQQdisplayitem buna ne dersiniz?
  15. Jinni

Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi FJ Cruiser... Bunu alacak para çok da sorun değil aslında ama... esas yürütmek için para lazım :)

16. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Tamam dikkat edicem teşekkürler :)
  17. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Hmm... aslında Antalya'ya gitmişken ikisine birden bakmak lazım elbette ama... Bu tekne meselesini sormak lazım, ben bir arayıp telefon tacizlerine başlayayaım en iyisi :)
  18. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Abi Vecihi Ustanın kendisiyle değil de, yanında yetiştirdiği bir Serkan Usta vardı, onunla beraber baktık aracın fotoğraflarına filan. İyi göründüğünü söylüyor. Zaten Antalya'ya beraber gideceğiz. Aslında ben tutucu bir manyak olarak diesel'den vazgeçemiyorum...

19. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Gitmeyi düşünüyorum bu haftasonu İlker Abi... sen ne dersin diesel otomatik alınır mı?
  20. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Teşekkür ederim bilgiler için :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.