Arama sonuçlarınız

1. Jinni

VX80'e Karar Vermişim Ben?..

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Vallahi Nadir Abi :) Ben de sizleri çok özledim. Az önce kemerburgaz dönüşü çamurlu çektirdiğimiz fotoğraflara baktım. İnşaallah arabamı alırsam görüşücez tekrar di mi :)

2. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Hayırlı olsun.... güle güle kullanın. :)
  3. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Bak bak anca ağız suyu akıtmaya yarıyor... :) Sırf bu yüzden Macaristan'a taşınmayı düşünüyorum

4. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Ah bir bulsam gönlüm bunda aslında ama... :(
  5. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Yok yahu yaşlı değil :) LPG'nin performansından mutlu değil... Aksine genç :D

6. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Sahibinden'deki tüm ilanları halihazırda ezberlemiş durumdayım :) Sağolun teşekkürler... şu benzin meselesinden emin değilim hala...

7. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Aslında evde var iki tane dayımın. Biri benzin LPG , diğeri dizel. Kendisi der ki : "birini satacak olsam benzinliyi satarım diğerinden vazgeçemem. Akşam bizzat gidip kekmeyi düşünüyorum, niye yahu! çabuk izahat ver diye :) İşte bunlar da resimleri... Ben...
  8. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Di mi hep öyle olur :) Zaten güzel değildi... Neyse ben şu Benzinli LPG birlikteliğini bir içime sindirmeye çalışayım bakalım....
  9. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. :)

10. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Hemen bi bakayım aşkına... geçen gün uğradım gerçi 4runner için, beğenmemiştim pek onu.

11. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Sedat Bey teşekkür ederim... Hayranlık bende de baki, ancak ne gelir elden :)
  12. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Teşekkürler Çağlar yardımların için... şimdi Ankara'ya baktırıyorum bakalım devletten çıkma birşey bulunur mu diye. Nedense LPG'ye karşı korkunç bir antipati besliyorum. Önyargılarımın esiri olmuş olabilirim belki ama durum bu :)

13. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Ne maceralarım oldu benim onunla :(
  14. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Harika görünüyor FJ 73... :( ancaaak ve ancak. eminim siz bunlardan acayip anlıyorsunuzdur ve tamircilerde sürünmüyorsunuzdur. Benimki 87 modeldi ve habire tamircideydim, zira anlamamaktayım :) keşke sizinkisinin daha yenisini bulabilsem. Bulursanız şayet...
  15. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Makaslıydı :) Ya zaten ben VX80'i iyi biliyorum çok kullandım. Dayımın var bir tane. Ama arazide hiç kullanmadım

16. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Tek araba olacak sayılır... aslında şehir içinde çok kullanmayacağım ama karadenize filan gitmeye niyetim var. Çok haklısınız, 70 kasa dehşet.. ama 2 saatlik bir uzun yol bile telef ediyordu insanı o da bir gerçek :)
  17. Jinni

Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?..

Ynt: Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?.. Vallahi biz de anacığıma bir adet 99 model terrano diesel aldık. Aldığımızdan beri test! ediyorum :) Gayet de güzel araba.. Offroad performansını bilmem ama dağbayır geziyor tık demiyor. Yıllardır aynı terrano ile kaçkarlarda arıcılık yapan bir...
  18. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Aslında vazgeçmedim... Bir sebepden satmak zorunda kaldım :( Alan arkadaş da daha sonra gezenbilir'e katıldı sanıyorum. Kazayla bir gezide filan karşılaşırsak garanti ağlarım, ya da çirkeflik edip arabayı elinden almaya çalışabilirim. Gerçekten harikaydı...

19. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Teşekkürler... evet, aslında iyi bir ustam var, Vecihi usta da var malum. Aslında esas sorum şase uzunluğunun dezavantajı yükseltmeyle bertaraf edilebiliyor mu. Tabii keşke bulabilsem de 97-98 model bir kısa şase alabilsem ama Türkiye'de çoooook zor.
  20. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Turbo herhalde bilmiyorum ki... daha bulmadım arabayı. Bu arada fotoğraf camiasından da tanışıyoruz herhal?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

SON KONULAR

Geri