Arama sonuçlarınız

1. Güven Özince

Fren sorunu...

Ynt: Fren sorunu... Selam uzaktan ahkam kesmek istemem ama fren hidroliğini kontrol ettinizmi? ettinizse tekerlerden fren balatalarının ayarlanması lazım onun içinde ustaya gitmeniz lazım hoşcakalın.

2. Güven Özince

Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği

Selam bu konu benide ilgilendirdi takip.
  3. Güven Özince

satılık hurican motor

Ynt: satılık hurican motor İyi akşamlar motor durumu nedir blokta catlak varmı fiyat nedir kardeşim jeep tamircisi alıcısı o direksiyon kutusu konusundada kardeşim size yardımcı olabilir toyata direksiyon olmaz çünkü sagdan direksiyon için benim bildigim kadarıyla ters istikamette döner.

4. Güven Özince

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Sesi yeter.Allah kolaylık versin.
  5. Güven Özince

1968 model Jeep pick up

Ynt: 1968 model Jeep pick up buda benim kocaoglanım benimkinin ön sinyaller ve aynalar şu anda orjinali ile degişti son halini sayfamda görebilirsiniz

6. Güven Özince

1968 model Jeep pick up

Ynt: 1968 model Jeep pick up Selami aracınızı harika toplamışınız. gülegüle hatsız kazasız kulanın. bende bu aracın 64 modeli var.

7. Güven Özince

JEEP SHOW :):)

Ynt: JEEP SHOW :):) Harika bir paylaşım çok teşekkürler.
  8. Güven Özince

vıllys cj 6 aldıgıma lanet etmek

Ynt: vıllys cj 6 aldıgıma lanet etmek arkadaşım bende bodrumdayım profilimdeki resimden belki aracımı tanirsin. derdini pek anlayamadım ama cözülmeyecek bir sorun yoktur istersen yardımcı olmaya calışırım. benim kardeşim aydında jeep tamircisi benim tel 05345210080
  9. Güven Özince

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Allah kolaylık versin.

10. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Necmi bey ben siteye girmeyeli bayagı yol almısınız.allah gülegüle binmek nasip etsin. kırmızıdan vazgectiniz galiba ögle anlasılıyor

11. Güven Özince

slm belki haddim olmayarak nacizane bir fikirde benden. benim gladyatörün üzerinde kamyonların hidrolik pompası ve direksiyon kutusu var lastikler 32x11.5x15 20 senedir sorun çıkarmadı öğle birşey düşünürmüsünüz size kalmış sadece bir fikir vermek istedim.
  12. Güven Özince

1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up Ne yapayım bogaç kıyanıyorum malüm ihtiyarcagız 47 yaşında üşümesin ;)

13. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup uzun süredir haber alamayınca küstünüz sandım kusura bakmayın. sanayide yetişme oldugumuz için sizin sıkıldıgınız konulara yabancı degiliz bizleri dahi ugraştırıyorlar. hele eski modeller onlara zor geliyor.alışmışlar at eskiyi getir yeniyi onu bende...
  14. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Necmi bey siteye küstü galiba hiç arayıp sorduğu yok. ??? ???
  15. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup necmi bey haydi artık meraktan patlamak üzereğim hiç ses seda cıkmaz oldu.

16. Güven Özince

takip harika iş cıkarmışınız tebrikler.
  17. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup bence gel beraber 4x4 toplayalım demiştir ;D ;D
  18. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Bence hiçbir problem yok keyfinize bakınız.

19. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup kusura bakmayın ben kargadan başka kuş tanımam onuda gak demesinden tanırım ;D ;D ama yinede harıka bir iş cıkarmışsınız.kesenize ve emeğinize sağlık. haddim olmayarak jeep için renk konusunda bir fikir beyan etmek isterim. benim araçtaki mavi yer siyah beyaz...
  20. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Eeeee ne yaparsınız bu işlerin en sevimli tarafı bu kolay gelsin..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR