Arama sonuçlarınız

1. Güven Özince

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Allh kolaylık versin.biraz daha sabır.99 tesbih ediniz kendinize :D :D kolay gelsin..

2. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Benim sizi ve ustamı anlamama gibi bir şansım yok. Cünkü eğer yaşasaydı yaşı benzemesin rahmetli babam aydın san eski ustalarındandı.Şimdi onun mesleğini kardeşim gürbüz devam ediyor.Eski ustalar bu konularda elleri bırakılıp ayakları öpülecek insanlar bu...
  3. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Ustamın kızgın olması takım elbise yüzünden değil kendinin üğrasamamasından dolayı sinirlenmiş birde iş sorumlulugu ondan sinirli videodan öğle anladım. :D

4. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Ah necmi bey Ah daha neler söyleyecekler dur bakalım.siz eski modelde daha yenisiniz benim tanıdıgım kadarıyla. benim gibi yolarara bir cıkında daha ne laflar duycaksınız selamamlar kolay gelsin.
  5. Güven Özince

Bir Jeep yapılırken

Ynt: Bir Jeep yapılırken TEK KELEM AMAN ALLAHIM. MAŞŞALLAH DİYELİM NAZAR OLMASIN...

6. Güven Özince

davşanımı satıyorumm :(( 1960 model yenı toplanmış WİLLYS..

Ynt: davşanımı satıyorumm :(( 1960 model yenı toplanmış WİLLYS.. ARİFim valla ben masumum benim şifereyi kırmış birileri ama kim...????

7. Güven Özince

davşanımı satıyorumm :(( 1960 model yenı toplanmış WİLLYS..

Ynt: davşanımı satıyorumm :(( 1960 model yenı toplanmış WİLLYS.. Hakkaten ya bi tane Davşan var o da Selçukta! Çalıntı isim kullanmayalım!
  8. Güven Özince

77 cj aracıma 10 inc lık jant usa kırom ıhtıyacım war tel 05323863984

Ynt: 77 cj aracıma 10 inc lık jant usa kırom ıhtıyacım war tel 05323863984 Ah ah o konuda bende müzdaribim Metin bey aydı jantlardan banada lazım ama normal fiyatta yok olanda cok pahalı tanesi 650-800 tl cıvarında eyer bulursanız banada yardımcı olursanız sevinirim saygılar
  9. Güven Özince

1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up sizin aracınızda harikaymış allah kazasız belasız binmek nasip etsin

10. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Necni sizin kocaoğlan nasil oldu ihtiyacınız olan birsey varsa yardımcı olmaya calışalım son durum nedir iyi akşamlar.

11. Güven Özince

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up teşekkürler selçuk sana cok zahmet verdik sagolasın sen olmasan lamba ve aynaları amaerikadan getiritmek benim ve gürbüzün işi degildi sagolasın ben sana cooooook teşekkür ederim iyiki senin ve ilhan hocam gibi DOSTLARIM ve KARDEŞİM var. hepiniz sagolun...
  12. Güven Özince

motor numarası problemi

Ynt: motor numarası problemi iyi geceler ünal beyin fikri en basit yol ama onunda uyulması gereken yolları var öncelile bunları araştırın ondan sonra girişimde bulunun.

13. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Necmi bey sakın daha fazla yüksetmeyin susta ile defrasiyel arasında var daha fazla yükselince arabayı yolda tutmak cok zor asfatta gezme yapıyor denenmiştir tarafımdan hoşcakalın.
  14. Güven Özince

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up Aracımın en sonunda amerikadan Selçuk Eroğlunun sayesinde ön park lambalarını getirtik sağolsun çok uğraştı. ama sonunda başardı resimleri sonra yayıılarım çünkü ben beceremiyorum.
  15. Güven Özince

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Necmi ön pancur sizin istediginiz istanbulda Ali Özel özel tiç vardı.sitede sayfası var galiba ama bu yeni model araçlara ait panjur iyi geceler.

16. Güven Özince

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up Oto güneş sevdigim bir abimizdir. bende eski jeep yedek parçacısıyım aynı zamanda jeep tamircisi Gürbüz ustanın abisiyim araç yazları Bodrumda calıştıgım için Bodrumda anca kışın Aydında görebilirsiniz saygılar.
  17. Güven Özince

Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi?

Ynt: Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi? Bende aydınlıyım ama aldıgınız yumurtanın sarısı varmıydı sitede babama hediyem başlıgı altımda sayfası olan boğaç ismindeki arkadaşda vardı ama bir araştırın isterseniz iyi geceler.
  18. Güven Özince

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up tabiki elimden geldigince yardım ederim.

19. Güven Özince

Wagoneer Pickup Yardım

Ynt: Wagoneer Pickup Yardım Necmi bey elimde gelen yardımı esirgemem ama bu aracı bu kadar rahat binmemin kardeşimin tamirci olması parça işlerinide komşumuz Selçuk Eroğunun sayasinde benim pek sorunum yok.bendeki araçın motor cj5 inter 4ileri sanjıman var.orjinalde parça sorunu cok
  20. Güven Özince

Ben de XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum Aracınız temiz görünüyor hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız binmek nasip etsin Saygıllar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR