Arama sonuçlarınız

1. Güven Özince

şanzuman problemi ile ilgili yardım lütfen

Ynt: şanzuman problemi ile ilgili yardım lütfen Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldiniz Frenle olan sorununuz sebebi büyük ihtimalle ön fren disklerinizde diskler zamanla çarpılıyor.onun içindir tamirçiniz söküp tornacıda torna olucak. sizi üzecek büyük bir sorun degil hallolur Saygılar

2. Güven Özince

Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi?

Ynt: Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi? Siz aracınızı Aydına getirin Aydın 1.san.sitesinde Erol ustamız var cj8 yeni baştan sıfır kasa yaptırırız.
  3. Güven Özince

İlginç Bir Dodge

Ynt: İlginç Bir Dodge Ne oldugu belirsiz bir araç çok oynanmış hiç güzel olmamış bence allah sahibine bağışlasın.

4. Güven Özince

International

Ynt: International Sadece cj6. deyil türkiyedeki cogu cj üstünde ınter motor vardır. Ama ufak tefek tadilatlarla ama işin özü inter motordur. Saygılar
  5. Güven Özince

1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları

Ynt: 1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları Allah nazardan saklasın cok güzel olmuş.Gülegüle kullanın Eski modellerin saklaması zor oluyor o konuda bende dertliyim. Ama ne yapalım seviyorsak katlanıcaz Göz zevkimiz icin teşekkürler. Saygılar.

6. Güven Özince

Aranıza ZJ ile Katıldım...

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... Aramıza hoşgeldiniz.Gülegüle kullanın

7. Güven Özince

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! Aracınızı gülegüle kullanın kazasız bol camurlu sürüşler dilerim. Tur sorunu arazi tasıtların coğunda vardır. Sebebi akslar turu azatmazsanız ileride aks kitlenme sorunu yaşayabilirsiniz.jantlarız orjinal. Kardeşim jeep tamircisi oldugundan bu sorunla...
  8. Güven Özince

1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up malesef orjinal deyil Selcuk orjinal lambalarını arıyor Şu ana kadar bulamadı bulursak takacaz.
  9. Güven Özince

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Harika bir iş cıkarmışınız .elinize saglık Kazasız belasız kullanmak nasip etsin

10. Güven Özince

Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım.

Ynt: Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım. Durmuş ustacım senin küheylanında hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız bol camurlu-off-road,lar dilerim.

11. Güven Özince

En Sevilen JEEP Modeli (Anket)

Ynt: En Sevilen JEEP Modeli (Anket) Rahmetli babamın jeep wıllys 1954 model uzun bel jeep vardı.O zaman sene 1959,muş evde jeep vardı.sene 2010 hala evde jeep var Ömrümüz oldukcada olacaktır
  12. Güven Özince

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up Teşekkürler. isteyinizi İlerleyen günlerde yaparım.Hepimize kazasız belasız günler.

13. Güven Özince

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up Teşekkürler
  14. Güven Özince

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up Teşekkürler.
  15. Güven Özince

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up İlginize Teşekkürler.Bu araç babadan kalma Türkiyeki üçüncü sahibi biziz yadigarda olunca akan sülar duruyor.

16. Güven Özince

Babama Hediyem...

Ynt: Babama Hediyem... Boğaç,ım videoyu izledim Selcuk,un gülme sesi geliyor ama kendisi ne yaptı onu hiç göstermemiş, araba o tepeye helikopterlemi cikardı
  17. Güven Özince

Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up Teşekkürler ön-arka dana 47x11
  18. Güven Özince

CJ ye Yakışan Tampon?

Ynt: CJ ye Yakışan Tampon? Warn'ın buna benzer modelleri var ve CJ'lerde çok hoş duruyor. Yaparsanız pişman olmazsınız eminim...

19. Güven Özince

Ben Aydın'dan emekli JEEP parçacısı Güven Özince. Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. Eski modellere daha çok ilgim var. Aracım: 1964 model Jeep Gladiator Pick-up. 3.8 6 Silindir CJ motoru. 4 ileri arazili Inter şanzıman. 32x11,5x15 lastikler. Aracımı Aydın'da kardeşim Jeep ustası Gürbüz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR