Arama sonuçlarınız

1. tanyolu

ankara yenikent piknik ve ofroad turu duyurusu 03,04,2011

Ynt: ankara yenikent piknik ve ofroad turu duyurusu 03,04,2011 1 murat çelik 3 kişi 91xj 2 sinan haydar 4 kişi 92 lada niva 3 mehmet cakmak ? 93 zj 4.ömer gençer 2 kişi 91 besta 5-hüseyin ertaş x kişi d...

2. tanyolu

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Merhaba Murat Doğru söylüyorsun, ben hemen hemen katıldığım tüm etkinliklere sabah işten çıkıp geliyorum.( ama kötü oluyo)
  3. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ben varım, nöbette yok rahat rahat gelirim ;)

4. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi bu hafta değil de önümüzdeki hafta olursa ben varım, bu hafta yine 17:00--01:00 nöbetim var da :-[
  5. tanyolu

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Size de bu yakışır +1

6. tanyolu

Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca Hüseyin abi Şevki abinin dediği Buçuk köyü neresi sen biliyormusun

7. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi Bucuk köyü nerede kalıyor yav.
  8. tanyolu

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca Valla bizimkisi ofyort ofyort deyip duruyo, gittim akülü atv aldım, gelince hastalanır diye korkuyorum
  9. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sonradan gördüm metin abi, sen baya geziyon, seninde bildiğin güzel yerler vardır eminim

10. tanyolu

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca 4 yaşında bir yeğenim var onuda getirmeyi düşünüyorum, eğlenceli bir yer olsa keşke. alışsın yavaştan yavaştan tosunum.

11. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi yakın olan, oyun oynayabileceğimiz, piknik yapabileceğimiz yer olsa keşke, mesela sizin köy ;)
  12. tanyolu

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Mahkeme kararıyla engellenmiş sanırım.

13. tanyolu

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Allah utandırmasın inşallah Bende 92 Xj sahibiyim benim araca da olur mu diye arkadaşın verdiği adrese bakıyım dedim ama sayfa bi türlü açılmıyor hata veriyor bir haftadır.
  14. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bende kaçar hayırlı geceler
  15. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Yalnız gezi şu benim 17:00-01:00 nöbetine denk gelmesinde ;) Üç haftada bir bu nöbetim oluyor malesef >:( tam zamanında yetiştim. Ankara ya vardığımda da Şevki abiyi arayarak haber vermiştim zaten

16. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Şevki abi süper olur. Sizin orayı kardeşlerime de anlattım onlarda gelmek istiyorlar. Rampa, çamur, tepecikler oyun için her şey mevcut ben çok beğendim valla. Üstelik çok uzakta değil.
  17. tanyolu

Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Abi önler çamuru topluyo arka tekere yol açıyo adamlar ona göre tasarlamış bu lastileri ;D ;D evet Nevşehir liyim eğer oraları bilirsen bizim köyümüz Hacıbektaş ile Gülşehir arsında kalır Nevşehir e Ürgüp Göremeye kestirmeden gecersin bizim köy...
  18. tanyolu

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

19. tanyolu

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) üç beş resimde bende var
  20. tanyolu

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Şevki abi enkısa zamanda birdaha gidelim, işe yetişecem diye hiçbişey anlamadım ben yav

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

SON KONULAR

Geri