Arama sonuçlarınız

1. karagozlers

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 sayın magicburak bir topicte enerji sorununu soruyorsunuz bir topicte aracım yok diyorsunuz bir karar verin aracınız varmı yokmu..

2. karagozlers

Kıytırık Karavancılar Hakkında

Ynt: Kıytırık Karavancılar Hakkında Şimdi kendinizce çok edebi bir şey yazdığınızımı düşünüyorsunuz, İnsanlar zaten her kullandıkları her şeyi kendileri üretip imal edebilseler, para - toplu yaşam ve meslek diye bir kavram olmazdı ! Her üretilen hep iyi olacak diyede bir kavram yok ! Parayla...
  3. karagozlers

Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? Sayın arkadaşlar! Biz Haldun(taiga) ile 15 tatilde beraber seyahat yapacaktık ama olmadı, ben bu hafta Bursaya gelince (karavanın içinde ufak tadilatlar için) yakın bir yerlere gideriz diye konuşmuştuk, İmaj karavana geldiğimde...

4. karagozlers

İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011) Celal hocam gündemimize katmış olduğunuz yeni gezi yerinden (iznik) dolayı teşekkürler. Sayın krvn karavan sahibi olabilmek için girişimleriniz nasıl gidiyor vazmı geçtiniz bu hafta sonu biz bursada olacağız umarım tekrar...
  5. karagozlers

2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan 2. karavan olarak bundan iyisi şamda kayısı güle güle iyi günlerde sağlık içerisinde güzel geziler dilerim. Minder vb.. döşemeler artık kolay işler çok ucuza yapabilirsiniz. Aracın defransiyelimi şaftımı ötüyor, bildiğim kadarıyla daha kalın...

6. karagozlers

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Gömeç energy'de mazot 2,93 en ucuz bu herhalde.

7. karagozlers

Karavanım İçin Lastik Seçimi

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Ben bugüne kadar tüm araçlarımda lassa kullandım ve bana göre Türkiye şartlarının en uygun lastiği şiddetle tavsiye ederim. Şu an karavanımın lastikleride lassa ve karda müthiş.
  8. karagozlers

Yunanistan Kampingleri

Ynt: Yunanistan Kampingleri Bu rakamlar yıllık 1 defaya mahsus ve sonrakilerde %25 daha ucuz oluyor zannedersem.
  9. karagozlers

Yunanistan Kampingleri

Ynt: Yunanistan Kampingleri Yunanistan'a sık çıkmayı düşünen biri olarak benim için değerli bu bilgilerinizi paylaştığınız için sonsuz teşekkürler. Şayet varsa bu kamplara ait bir kaç fotoğraf daha paylaşırsanız sevinirim.

10. karagozlers

2010- İzmir Çevresi Gezilerimiz

Ynt: 2010- İzmir Çevresi Gezilerimiz Dün (17.02.2011) bizde Ayvalıkta böyle bir şeye denk geldik. Egeye ait bir gelenek olmalı başka yerde yoktu.

11. karagozlers

Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik... sayın gemiadamı sorun çeşitli olabilir fazla azottan dolayı ağaçlar kurumaz. Ama fidanken yanabilir sorunu çözmek için görmek ve topraktada inceleme yapmak gerekir. Bunun haricinde yapacağımız yorumlar sadece akademik ve pratik bilgilere dayanır ancak olayı...
  12. karagozlers

Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

13. karagozlers

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? O tarih olmaz başka her tarihte program yapıp gidebiliriz.
  14. karagozlers

Yarıyıl tatilinde Datça kaçamağı...

Ynt: Yarıyıl tatilinde Datça kaçamağı... Haldun gerçekten met edilmeye değer yerlermiş, Yılın uzun bir bölümü oradayım.
  15. karagozlers

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

16. karagozlers

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Öncelikle camperınızı güle güle sağlık içerisinde nice gezilerde kullanınız. Bende camperın yüksek tavanında yatıyorum, ağırlık taşıması bakımından 200-250 kg. kadar sorun olmayacağını zannediyorum. İlk yattığım gece nasıl...
  17. karagozlers

Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik... Ertan kardeşim son derece güzel iş yapmışsın,hem trakyamızın ağaçsızlığına çözüm hemde 2 dönüm yerin en iyi şekilde değerlendirilmesine çözüm getirmişsin. 1.Fidanları dikmek için açtığın çukurlarda su vardı inşallah o şekilde dikim...
  18. karagozlers

Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker… Arkadaşlar fantastic fotoshoplu resimler yerine kendi çektiğimiz o kadar güzelde olmasa resimleri paylaşsak daha güzel olmazmı Gelibolu 08.02.2011 gün batımı

19. karagozlers

Karadeniz Kıyılarında 2700 Km.

Ynt: Karadeniz Kıyılarında 2700 Km. Araplar beton yığınlarını çok sever, onlara kalsın demiycez ama oraya gidip bir şeyleri protesto etmeye kalksak yöre halkından birde dayak yeriz gibi geliyor.
  20. karagozlers

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi beye annesinin vefatından dolayı baş sağlığı diler. Cem kardeşime bu güzel gezisini paylaştığı ve süper anlatımı için teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR