Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
1998 312 D Mercedes ler iyi araç güçlüler benim önceki aracımda böyleydi ama bu karavanların çözülemeyen ağırlık sorunları var biliyorsunuz. Araçta tente var ama solar ve yaşam aküsü, truma gibi detaylar yok. Tuvalet...
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar
Nevzat bey bisikletlikler araç üstünde bisiklet taşıma aparatının şaseden çıkarılan platforma montajı şeklinde Aydın Kestane (İmaj Karavan) ile düşünüp uyguladığımız bir sistemdi. Bisikletler yere inince arka kapıların...
1,5 ay gibi bir süredir tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bugün (02.05.2013) hayatını kaybetmiştir.Kendisine tanrıdan rahmet ailesine baş sağlığı dileriz.
Ynt: Kim Nerede?
Ayhan bey yazılarınızı biraz daha dikkatli yazmanızı öneririm.
1.Ülker bey değil Ülker hanım üstelik bu kişileri tanıyorsunuz.
2.Mekan Akçay değil Ayvalık
3.Ayvalık Erdek'e göre daha güneyde
4.Küçümser bir tavırla 4-5 karavan için oraya gidilmez kelimesi çok...
Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ
Etkinlik yapılmayacakmış gibi geri planda kaldı arada katılacak arkadaşların yazmaları ön plana çıkaracaktır.
Ynt: 'egeli' 2012
Nihayet bu yıl(2012) sonuna doğru sizlerle tanışabildik ve bu fotoğraf içerisinde yer aldık. Tekrar tekrar görüşebilmek üzere iyi yıllar.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
İlle o aracımı alacaksınız. Sizde bütçenize göre başka araç bakın, elinizdeki bir mala talep gelse ve bir tanede olsa siz yok ben bunu 1 liraya almıştım 2 liraya satamam mı dersiniz?
O araç 50.000 değil 60.000 e alındı...
Ynt: Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti
Bu yazda rast gelip tanışamadık neyse önümüzde uzun yıllar var günün birinde biryerlerde görüşmek ümidiyle.
Bizlere çok ihtiyacımız olan ve yolculuğumuzda rehber olacak bu bilgileri aktardığınız için size sonsuz teşekkürlerimle, Saygılar, Hürmetler.
Önce buraları gezeriz, havalar iyileşince Firdevs hanımda sağlığına kavuşunca baharda yurt dışı yaparız. Antalya-Alanya-Gazipaşa-Anamur-Taşucu daha ne varsa sıcak iklimin tadını çıkarırız arada bir özlersen Toroslara çıkarız.
Boşver yakın çevreleri İlhan ağbi bas gaza doğru Antalyaya,yer çok ister deniz kıyısı ister yayla, sağlık sorununu hallettiyseniz gelin. Tavsiye ederim.