Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat
Tavanınıza zaten cam açılmış yanlara cama ihtiyaç yok, aracınız çok güzel olmuş bitmek üzere iyi günlerde gönlünüzce kullanmanız dileğimle.
Ynt: 12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima
Arkadaşlar olay artık çözüldü, yüksek rakımlı yaylalara çıkın gece camınızı azıcık açın görün bakın -5 mi -10 mu üflüyor klima 12 V. değil 0 V. ile.
Konuyu açan kişide bunu kast etmişti.
Ynt: 12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima
Sayın yönetici ve moderatörler
Bu başlıktaki haber sahibi gibi sitede 1 mesajı bulunup oda palavra olan kişileri ve haberlerini silerek sitemize ciddiyet kazandırmıyorsunuz.
Ynt: Yeniden doğmak ve yeni bir dünya için bana yardım edermisiniz?
Öncelikle rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun derim.
Yeniden doğmak ve yeni bir dünyaya açılmak istiyorsan benim sana öncelikli tavsiyem bitmiş ve marşına basıp yola çıkabileceğin bir araca yönünü çevir...
Ynt: Bu Kez Haberdar Olun Arkadaşlar.Kimseye Haber Vermeden Demeyin!
Beğendik iğneada 15 km. beğendikten 2 km sonrasıda bulgaristan sınırı sakın görmeden dönmeyin.
Ynt: 2012 Mercedes Sprinter Alkovenli Karavan
Dış göünüm fotoğrafları ile olay aydınlandı, muhteşem güzel görünüyor, paylaşımız ve bilginiz için teşekkürler.
Ynt: 2012 Mercedes Sprinter Alkovenli Karavan
Bu aracın genişliği kaç metre 2,90 falan herhalde çünkü ön koltukların arkasında yarımşar metrelik çıkıntılar var gibi.
Ynt: İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)
Bu tip seçim daha önce yapıldı, arkadaş kayırımcılık oldu bırakalım oylamayı sadece beğenerek bakalım. Sevgili Erden ağbimiz zaten bu konunun erbabı sayılır bize muhteşem görüntüler sunacaktır.
Ynt: Yunanistan üzerinden Avrupaya seyahat..Üç Avrupa ülkesi gezisi
Nurettin bey
Eğer Bursa ve civarında işiniz yoksa o yol size oldukça uzun mesafe katettirir bence Ankara-İstanbul-Tekirdağ-İpsala hattı Yunanistana gidebileceğiniz en kısa mesafe olacaktır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Aracı sattınmı, öyleyse hayırlısı olsun. Yenisini büyük yap 2007 17m3 ducato uygundur.
Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz
Öncelik bu iş için ne kadar bütçe ayırdığınız. Sonra seçenekler kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Çadır kurmak veya çadırla kamp yapmanında ayrı bir güzelliği vardır. Önemli olan keyif alabileceğiniz mutlu olabileceğiniz şekli belirlemeniz ama benim size önerim...
Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz
kesinlikle bir sorun olmaz,2 kişi için camperlar yeterli, birde camperların en büyük avantajı karavan camiasına çok yakın kişiler hariç kimsenin fazla ilgisini çekmiyor rahat oluyorsunuz.