Arama sonuçlarınız

1. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Tunay-Tugay çiftine öncelikle aramıza katılımlarından dolayı hoşgeldiniz diyorum. Önerim ise karavan kolay alınıp satılabilecek bir araç değil bunun için kullanma şeklini belirlemeniz gerekir. Derseniz ki biz hafta sonları veya kısa süreli kullanacağız o...

2. karagozlers

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Küheylan bu işin hakkını veriyor ama at sahibine göre kişner. Sevgili ferhat ve nermin çifti sizleri kutlarım tam 10 numara gezginsiniz.
  3. karagozlers

Motor ile Tekirdağ Ganos Dağında Kamp ( 06 - 07 Ağustos 2011)

Ynt: Motor ile Tekirdağ Ganos Dağında Kamp ( 06 - 07 Ağustos 2011) Bu hafta sonu doğa sporları kulübünün yeniköyde gece yürüyüşü var. Güzargah olarak kumbağ-yeniköy-uçmakdere yolunu kullanmanı tavsiye etmem. Tekirdağ-Barbaros-Naip-Mermer-Yeniköy-Uçmakdere güzargahı hem daha güzel...

4. karagozlers

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Tarih 1 hafta erken yoksa bende gelecektim.
  5. karagozlers

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Sevgili Sinan kardeşim son bozcaada görüşmemizden beri gezilerinize devam ediyorsunuz herhalde. Sizlere iyi geziler dilerim.

6. karagozlers

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Pratik buluşların müthiş atilla valla karavanın 10 numara oldu.

7. karagozlers

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Nede olsa K.T.lar.
  8. karagozlers

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Şirin ailesine ve küheylana hayırlı yolculuklar ve gönüllerince gezmelerini dilerim.
  9. karagozlers

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Haldun harbiden bu araca talip oldunmu.. Bu araca erdem sığar ama! ailecek sığarmısınız bilmem.

10. karagozlers

Yollardaki Kısa Rastlaşmalar...

Ynt: Yollardaki Kısa Rastlaşmalar... Pazar günü sizler (Buselik aile grubu) ayrıldıktan sonra aklıma bu konu ile başlık açmak gelmişti ama siz erken davranmışsınız. Bu güne kadar gezenbilir karavan grubundan tanıştıklarımızın listesini yapacaktım. Görüşmemiz kısada olsa sizleri...

11. karagozlers

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Trakyanın öncelikle görülmesi gereken yeri
  12. karagozlers

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Seneye ordayım

13. karagozlers

2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Ynt: Adriyatik gezisi Asprovolta, Üsküp Tekirdağda işlerimi bitiremediğim için geziye katılamadım, bu güzellikleri sizlerle yaşayamadığım için son derece üzgünüm. Sizlere sorunsuz ve gönlünüzce bir gezi dilerim.
  14. karagozlers

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Atilla sorduğun sorulara ben cevap vereyim. Akyaka orman kampı çok güzel yürüyüş alanı duşları ! ancak denizden oldukça yüksek bir tepede denize inmek baya bir sorun artı kampta konaklamak oldukça pahalı.. Akyakada kamp...
  15. karagozlers

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Artık bu konuda hiç bir sorun kalmadığını sanırım. Bundan böyle camperınla gönlünce gezmeni dilerim.

16. karagozlers

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Öncelikle bu festivalin-şenliğin yapılmasında bana göre en önemli katkı ve uğraşıyı veren Sayın Şaban Mergül'e karavancılar adına hertürlü desteği sağlayan Sayın Erdal Ötügen'e Ve sonrasında kendi ilçelerinde bu festivalin yapılması için hertürlü olanağı bizlere sunan Taraklı Kaymakamı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

SON KONULAR

Geri