Arama sonuçlarınız

1. suat54

Aracim Ile 620 Kg Lik Cekme Karavan

aynı beygir gücü ve tork değeri olan diğer markalarada bakabilirsiniz.
  2. suat54

Aracim Ile 620 Kg Lik Cekme Karavan

towCar.info sitesi sizin sorularınızın cevabını verecektir.

3. suat54

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

ilk defa karavan alacaklar için,bence en uygunu bu,erba 3.40 güneş paneline kadar standart,500 kg.ağırlığında ve kdv dahil 30bin tl,ama 2 kişilik,çift kişilik yatağın ayak ucu tarafına duvara enlemesine bir yatak koyularak 3 kişilik yapılabilir,bu fiyat uygun gibi gözüküyor. ERBA 3.40TD MİNİ...
  4. suat54

erba 3.40 güneş paneline kadar standart,500 kg.ağırlığında ve kdv dahil 30bin tl,ama 2 kişilik,çift kişilik yatağın ayak ucu tarafına duvara enlemesine bir yatak koyularak 3 kişilik yapılabilir,bu fiyat uygun gibi gözüküyor.

5. suat54

bu şekilde almalı ve tatile çıkıp neye ihtiyaç duyuyorsan eklemeli diye düşünüyorum,sonuçta tatilde günün çoğu dışarıda geçecek,yatmak için kapalı alan olarak düşünmeli,lükse kaçıp bütçeyi zorlamadan amacımıza ulaşabiliriz,ayrıca 10 kere 5 günlük tatil yapsak parasını amorti eder,satarkende...
  6. suat54

NK KARAVAN SIFIR 750 ALTI VE 4 KİŞİLİK 24000 TL,YENİ FİYAT. SARI SİTEDE.

7. suat54

alın bir çadır,ne vergi var nede başka sorun,kampinglerde tatil yapın,duşunuz tuvaletiniz hep hazır olsun,maliyetide 1000 tl.

8. suat54

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

kolay gelsin,takipteyiz.
  9. suat54

evet faizler baya düşmüş,ing bankta şimdi hesapladım 100 bintl 15192 tl net getiriyor,bu sene sarozda yazlık kiraladım villa denize 30 m. günlüğü 300 tl idi,bu hesaba göre 50 gün tatil yapabilirim hatta aylık kiralamalarda daha ucuz oluyor yani 2 aylık tatil parası zaten biz yılda 60 gün tatilde...

10. suat54

daha öncede yazmıştım,100 bin tl nin getirisi yıllık yaklaşık 24000 tl,bu parayla istediğin gibi tatil yaparken karavanın getirdiği sorumluluklarıda üstlenmez kafanı dinlersin,25-30 bin tl olsa bana uyar der girerim,bu şartlada asla girmem,atarım bankaya keyfime bakarım.
  11. suat54

size katılıyorum,fiberglas birkasa maliyeti donanımlarla eder 20000 tl,gerisi millete operasyon,aşırı kar etme hırsı,malesef ülkemizde devlet vergi ve sigortalarla,firmalarda aşırı kar hırsıyla karavancılığı engellemektedir,bende sırf bu yüzden karavancılıktan vaz geçmiş biriyim,motokaravanın...
  12. suat54

çekme karavan arayışlarında sonunda 100 bintl rakamlar konuşulmaya başlandı,malum sitede aynı paraya 2010 model ve üstü 4 yataklı herşeyi hazır motokaravanlar mevcut,çekme karavan 35-40 bin tl yi geçmeyecekse tercih ederim yoksa neden sırtımda yumurta küfesi taşıyayım.

13. suat54

yeni birşey daha öğrendim,karavan içinde ocak kullanışlı değilmiş, ohalde mutfak tezgahı küçültülerek daha fazla alan kazanılabilir.Güney karavanın küçük modelinde mutfak dışarıda yapılmış,doğru olanı bu demekki.
  14. suat54

Isuzu'dan Karavan Yapmak

%100 size katılıyorum,fuarda bu durum traji komikti,araç 70 bin tl karavan olunca 200 bintl idi ve tam yanında çekme karvan firması aynı malzemeleri içeren karavanı 35 bin tl ye satıyordu,hesapladığında çekme karavan şasisi,ve kabinide bedavaya geliyordu,malesef firmalar bu piyasada hayali...
  15. suat54

g. paneli,akü vb,bunlara para harcamaya gerek yok,kamp dışı alanlar güvenli değil,220 girişi olan karavana yer tipi klimalar var,2000 tl,alın birtane her zaman serin olsun karavan.

16. suat54

modül nedir,eden gerekli?
  17. suat54

aydınlatıcı bilgiler,takipteyiz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131