Arama sonuçlarınız

1. suat54

Mercedes Sprinter Karavan Dönüşümü Başladı

kolay gelsin.

2. suat54

Seat Leon 1.2 Tsi̇ Motorlu Araç İle Çekme Karavan

sorularınızın cevabı bu sitede,aracınızı,karavan markalarından birinden ağırlığı girin nasıl çektiğini görün TowCar.info
  3. suat54

Çekme Karavan Sigortası (kasko) Nasıl Olmalı?

ona şu soruyu sorardım,son on yılda kaç karavan kazaya karışmış ve ne kadarında karavan asıl suçlu olmuş,bunc yıldır yollardyım en fazla 3-5 kaza yapan karavancı gördüm,kazalarda suçlu karavancımı acaba diye bakmak gerekir.

4. suat54

Çekme Karavan Sigortası (kasko) Nasıl Olmalı?

selamlar,hazır ilgili bir sigorta yöneticisini yakalmışsınız,motokaravanlar özel taşıt sınıfına sokulduğu için anbulans gibi riskli bir sınıfa giriyor ve çok yüksek trafik sigortası çıkıyor,herkesin bildiği gibi karavanlar zaten yılda max.6 ay trafikte ve 150 km hızla giden bir karavancı hiç...
  5. suat54

Campervan Yapımı Ve Yasal İşlemler

karavanda en sıkıntılı konuların başında temiz ve gri su problemleri gelmekte,bu bakımdan bence duş olmasada olur,çünkü gideceğimiz kamp ve plajların hepsinde zaten duş var böylece duşa gidecek su size kalır ve rahatça yeter,tuvaletde kamplarda halledilebilir ancak hanımların gece ihtiyaçları...

6. suat54

1.6 Dizel Dsg Süperb Aracımla Bu Karavanı Çekebilirmiyim

karavan çekmek için en uygun araçlar çift kabin pikaplar,ağırlıkları 2 ton,arkadan itişli,kasalarında 1 tona kadar her türlü eşyanızı taşıyor,yani bagaj limitide çok yüksek,tercih edecekler için 4x4 ve otomatik seçeneği mevcut,bu raçların sıfır fiyatları 150000 tl den başlıyor yani otomobil...

7. suat54

çekme karavanların kendi fren sistemleri var,ancak açmayı,aktif hale getirmeyi unutmamak gerekiyor,aktifken siz frene bastığınızda kravanında frenleri çalışıyor,aracın fren sistemine yük binmiyor.
  8. suat54

Campervan Yapımı Ve Yasal İşlemler

selamlar,bende trafik sigortası sebebiyle camper yapmaktan vazgeçtim,bundan kurtulmak için çeşitli düşünceler var kafamda,mesala yatakların kaldırıldığında duvara sabitlenmesi böylece muayeneye girebilmek,ama tuvalete çözüm bulamadım,portatif kullansak bile duvar ve kapıları ne olacak,hanımlar...
  9. suat54

Mercedes Mb 800 Otobüs'den Karavan

kolay gelsin

10. suat54

benim baktığımda 1250 kg. kadar iyi çekiş 1350 kg da dikkatli olmalı,üstü ağırlıklar ise riskli gözüküyor.
  11. suat54

selamlar,sorunuzun cevabı towcar.info sitesinde siteye girin aracınızın hangi karavanları nasıl çekebileceğini görün,sonuçlar bilimseldir.

12. suat54

12 Gece 13 Gün Türkiye'den Arabayla Avrupa'ya Kısa Tur.

zevkle okuyoruz,anladığım kadarıyla otel,otopark,su,yemek vb. masrafların olmayacağı karavan gezisi daha uygun olacaktır.
  13. suat54

Isuzu'dan Karavan Yapmak

gezenbilir arama kutusuna, akın zorlular yazarak projeyi bulabilirsin.
  14. suat54

Isuzu'dan Karavan Yapmak

akın zorlular isimli arkadaş,projesini anlatmış,ona bakabilirsiniz,sattığında attığı mesaj:Merhaba uzun süredir yazamadık kusura bakmayın. Aracın makina mühendisler odası evreğını o zamanlarda 350 tl gibi bir rakama yaptırmıştım . sonrasında 1 yolcu kapasiteli vize alarak yollara çıktım...

15. suat54

Isuzu'dan Karavan Yapmak

m 23 ten karavan yapan arkadaşın linki yaptım oldu sanırım,tekrar baktim t.sigortası 13000 tl olduğu için satmış,benim aklımda 32 bin tl.yanlış kalmış.
  16. suat54

Isuzu'dan Karavan Yapmak

malesef ülkemiz adeta karavan düşmanı,karavan turizmini engellemek için elinden gelenin fazlası yapılıyor.
  17. suat54

Isuzu'dan Karavan Yapmak

en son iveko M23 ten karavan yapıp bitiren arkadaş, 32000 tl trafik sigortasını görünce karavanı kullanamadan satmak zorunda kalmıştı,sitede yayınlanmıştı,bakabilirsiniz.

18. suat54

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

dünyanın hiçbir yerinde, karavan sahibi olmak isteyenin karşılaşacağı problemler malesef ülkemizde,yaşamı zorlaştırmak için el birliğiyle bir çalışma yapılıyor sanki,çok üzücü bir durum,kafa basmıyorsa kopya çekersin bakarsın hollandaya onlar bu konuda ne yapmış,vatandaşını teşvikmi etmiş yoksa...
  19. suat54

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

bu araçlar için istanbul ayrı sorun,yanlış köprü kullanımlarından kesilen cezalar 60000 tl leri buluyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR