Arama sonuçlarınız

1. suat54

Pikap Karavan Yasal Durumu (pino Karavan Sahtekarlığı)

3.5m. çekme karavanı dingilsiz alıp,kasası 3,5m. olan pickupa yüklesek sorun olurmu?

2. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

devamını merakla bekliyoruz.
  3. suat54

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

özel aracınla tatile çıkıp,pansiyonlarda konaklasan(50-100 tl günlük)iki kişi sadece t.sigortası fiyatına(3000 tl)30 gün tatil yaparsın,zaten yıllık izinimizde bu kadar,karavana verceğimiz 100 bin tl de cebe kalır deyip karavan yapmaktan vaz geçtim,malesef ülkemiz karavan turizminin önünü vergi...

4. suat54

4x4 Kamyonet Vergi Sistemi

tek çözüm mahkemeye verip düzeltilmesini sağlamak,bugüne kadar deneyen olmadı,bakalım kim bunu yapacak.
  5. suat54

Trafik Sigortası Önerileriniz?

yıllık t.sigorta parasına 5 yıldızlı tatil yapılabilen ülkede karavan sahibi olmak gereksiz,benim gibi binlercesi sadece bu sebeple vazgeçiyor ,bu konudada batı standartları gelmeden bu topa kesinlikle girilmemeli.

6. suat54

Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper

hayırlı olsun güzel gezilerde kullanın,takipteyiz.

7. suat54

İsuzu Urban Midibüs Otokaravan Dönüşümü

hayırlı olsun herhalde bitmiştir,aracın trafik sigortası ve vergisi nekadar öğrenebilirmiyiz.
  8. suat54

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

karavan sigortası bölümünde 1000-3000 tl gibi fiyatlardan millet yaka silkmiş sizinki normal oto gibi acaba ruhsatınız kamyonetmi,yada sigortacılarda kamyonetmi gözüküyor bu konudaki bilginizi karavan sigortabölümünde paylaşırsanız muzdarip arkadaşlar faydalanacaktır,iyi günler.
  9. suat54

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

selamlar,aracınızın bu seneki t.sigortası ve yıllık vergisi nedir öğrenebilirmiyiz,teşekkürler.

10. suat54

Ml 270

Ynt: Ml 270 PolskiPolski NorskNorsk SvenskaSvenska SuomiSuomi RomânăRomână TürkçeTürkçe ΕλληνικάΕλληνικά EspañolEspañol FrançaisFrançais ItalianoItaliano DeutschDeutsch РусскийРусский EnglishEnglish БългарскиБългарски Wiki Otomobil Kataloğu Araba kataloğu >> Mercedes-Benz >>...

11. suat54

Maltepe sahil elden gidiyor!!!

Ynt: Maltepe Sahil Elden Gidiyor!!! Elinize sağlık güzel çekim olmuş,tabiki videoda yarısını görüyoruz diğer yarısı henüz açılmadı ve daha büyük bir alan, içerisinde uluslar arası yarışmaların yapılabileceği kano kürek parkuruda mevcut , olimpik ölçülerde çim futbol sahası ve birçok spor...
  12. suat54

Maltepe sahil elden gidiyor!!!

Ynt: Maltepe Sahil Elden Gidiyor!!! sahildeki çalışmaların %50 si tamamlandı,destekleyen ,desteklemeyen birçok tanıdığımı orada gördüm bende hergün oradayım dikilen ağaçların 10 yıl sonraki halini düşünerek denize sıfır bir ormanımız olacağını görüyorum gençlerin kaykay, paten alanlarındaki...

13. suat54

Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :)

Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :) bende bir camper yapmadan önce kiralayıp bu tarz tatilin bana göre uygun olup olmadığına karar vereceğim size göre camperle tatilin artı eksileri nelerdir bilgilendirirseniz memnun olurum.
  14. suat54

Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :)

Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :) iyi geziler,takipteyiz.
  15. suat54

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 bende bir camper istiyorum ancak araç içine iki yatak koyan fiyatı 3 e katlıyor araç fiyatı 35 bin içini yapmış fiyat 85-100 bin sonrada araç senelerce satışta bekliyor sanki herkes enayi avına çıkmış gibi bir...

16. suat54

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 kolay gelsin,karavanın elektrik,su,depolarını taktırın sonra mahallenizdeki marangoza gidin max.5000 tl.ye karavanın iç dızaynını yaptırın derim,bu konuda çok araştırma yapan birisi olarak söyleyeyim camper iç...
  17. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr) kolay gelsin,karavanın içinde masa ve oturma grubu olmayabilir özellikle yazın tüm yemekler karavanın dışında yendiğine göre bu alan başka şekilde değerlendirilebilir diye düşündüm.
  18. suat54

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz süper gezi,süper anlatım tebrikler.

19. suat54

Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum sonuç olarak türkiyedeki araç fiyatları vergileri bakım masrafları karavan yapımındaki engeller ve yakıt fiyatları üzerinde 2 yıldır düşünüp hesap yapan beni karavancılıktan vaz geçirdi.
  20. suat54

Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum ilanda verilen 125 bin tl aracı alıp uyduruk kampinglerde tatil yapacağımıza bu parayla yurt dışıda dahil ömür boyu tatiller yapabiliriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

SON KONULAR

Geri