Arama sonuçlarınız

1. suat54

Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum maliyetler hesaplandığında karavancılık pek rantabl gelmiyor,bu tip araçlardan yapılacak karavan en az 30bin tl dirki yıllık vergiler,bakımlar sigortalarda buna eklendiğinde maliyet gittikçe artar,eğer karavan kampinglerdede tatil yapacağım...

2. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) kolay gelsin.
  3. suat54

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

Ynt: Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli? genelde tuvaletler hijyenik olmadığı için karavanda tuvalet olmalı,bence yemek masası ve koltukları olmasada olur yazın yapılacak tatillerde zaten yemek karavanın dışında yeniyor böylece karavanda oldukça büyük bir alan kalıyor, yağmurlu soğuk bir...

4. suat54

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum ssayın poyraz bu sitede sizden öncede bu araçlardan karavan yapıldı bu arkadaşlarda tüketim 18-20lt. diyorlar ışık yanıltır,abdullah beyin aracı 3500cc 15lt.yakıyorsa sizin araç 4000cc ve daha ağır olduğundan daha az yakması zor.
  5. suat54

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum bu araçlarla karavan; çok km. yapmazsan,gittiğin yerde tatilini geçirirsen verdiği rahatlık açısından tercih edilebilir,ben çok gezeceğim yılda 10bin km.yapacağım diyorsan en az yakan aracı alacaksın ki oda 2300 dizel dukato,cumper,boxer dir...

6. suat54

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum karavanınız hayırlı olsun,yakıt hesaplamanız yanlış olmalı, önceden depoda yakıt kalmış olmalı çünkü bu araçların 100 km.de 8 litre gibi bir değeri yakalaması mümkün değil yaptığım incelemelerde uzun yolda en az 15litre karışık tüketimde ise...

7. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) 10Lt yakan bir araç 1000 km.lik seyahatte 450 tl tüketecektir,midi bus 15LT den hesaplarsak 675 TL yalkacaktır işte konfora vereceğiniz fark 225 tl dir değermi diye düşünürsek bence değer çok ekonomik düşünen biri ise ben o parayı yemeğe,kampinge...
  8. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) bu araçlar üzerinde araştırma yapmıştım 15L.-20L. arasında değişiyor en az yakandan hesaplasanız bile km.de 0.80 tl yakar,17m.3 lük bir dukota van ise 0.50 tl yakar aradaki fark bu ve benim vardığım sonuç,çok km.re yaparak gezeceğim diyenler...
  9. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) teşekkürler,o halde karavan sevdasına devam.

10. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) sayın bibs merakım neden gezileriniz gönlünüze göre olmadı özel nedenlermi yoksa türkiyedeki kamp alanlarıyla ilgili problemlermi,biraz açarsanız iyi olur diye düşünüyorum.

11. suat54

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Yeni Yasaklar

Ynt: İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Yeni Yasaklar maalesef bizler başka insanları rahatsız edebilecek,hatta yaralanmalara yol açabilecek faaliyetleri özgürlük olarak görüyoruz avrupada yaşamış biri olarak söylemeliyimki bu yönetmelikler orada 50 yıldır var tabikide çok özendiğimiz bir düzen...
  12. suat54

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul kolay gelsin,takipteyiz.

13. suat54

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu takip
  14. suat54

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu imrenerek takipteyiz.
  15. suat54

Tanzanya- Zanzibar

Ynt: Tanzanya- Zanzibar takipteyiz

16. suat54

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız hayırlı yolculuklar,gezinizi zevkle takip ediyoruz.
  17. suat54

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda güzel bir gezi,takip.
  18. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) kolay gelsin bence camper tipi karavanlar 12 ay kullanılmalı,boyutlarıda,yakıt tüketimleride buna uygun böylece tatil için alınmış lüx sayılabilecek harcama değilde evin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir araç...

19. suat54

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS kusura bakmayı yakıt tüketimini zaten daha önce yazmışsınız.
  20. suat54

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Abdullah bey karavannız bitti ve gezmeye başladınız keyifli geziler,öğrenmek istediğim Hyundai country aracın artı ve eksileri nelerdir, birde yakıt tüketimi hakkında bilgi alabilirsek memnun oluruz,saygılar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR