Arama sonuçlarınız

1. suat54

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr) takip

2. suat54

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan kolay gelsin,merakla izliyorum.
  3. suat54

satılık amarok

Ynt: satılık amarok bana göre sağlam olsun arıza olmasın diyorsan toyata,ucuz olsun diyorsan ssanyong,heybetli havalı olsun para mühim değil diyorsan amarok,sonuç olarak ben bu araçlardan yıllık vergisinin ve zorunlu sigortasının yüksekliği heryıl muayene zorunluluğu sebebiyle vaz geçmiş...

4. suat54

satılık amarok

Ynt: satılık amarok ilan tarihi mayıstı kaldırılmış,hatırladığım kadarıyla difransiyelde ötme,ve sık sık arıza dolayısıyla servise gitmekti.
  5. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

hayırlı olsun,bende bu araçların 15-17m.3 lerini düşünüyorum, günlük kullanımdada faydalanmak koşuluyla bu araçlar çok uygun,merakla takipteyim.

6. suat54

Maltepe sahil elden gidiyor!!!

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! Tartışma siyasi boyut kazanmaya başladı, ben bu noktada yokum çünkü siyaset ve din alanında yapılan hiç bir tartışma karşı tarafa fikrini değiştirememiştir, son olarak; daha önce itiraz ettiğiniz, sahil bandında nasıl birlikte oturup spor yapıyorsak...

7. suat54

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! süreyya plajından tabiki haberimiz var ama resimdende anlaşılacağı gibi onun dışında sahil villa,yalılarla işgal edilmiş bırakın denize girmyi göremiyorduk bile ayrıca süreyya plajına pahalı olduğu için gelipte giremeden kapıdan dönen çok kişi gördüm spora...
  8. suat54

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! sayın poseidon,kadıköy tuzla arasına yapılan dolguyada itiraz edildi ancak bu gün yapılan bu işin çok doğru olduğunu görüyoruz dolgudan önce denizi bile göremeyen halkımız bu gün bu alanların tek sahibi eğleniyor ,spor yapıyor ve cebinden tek kuruş çıkmıyor...
  9. suat54

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! sayın poseidon, size kesinlikle katılmıyorum yapılan çalışmalar halk içindir, eskiden sahilde bir çay 5tl iken bugün yapılan belediye tesislerinde 1 tl, bunu dikkate alırsanız ilerideki yapılanlardan kimlerin faydalanacağını görebilirsiniz.

10. suat54

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY hayırlı olsun, takipteyiz.

11. suat54

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! sayın murat kayıkhane dediğimiz küçük mendirekler kesinlikle kaldırılmalıdır,bu mendirekleri işgal eden şahıslar yüzünden 25 yıllık tekne sevdamı bırakmak zorunda kaldım, tabiki bu alanlara marina yapılırsada buda bizi denize döndüremez çünkü bunların...
  12. suat54

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! bu gün maltepe sahilden küçükyalıdaki kayıkhaneye kadar yürüdüm,birçok tanıtıcı resimli tabela gördüm, eğer o resimler gerçekleşirse böyle bir sahil mükemmel ve örnek bir çalışma olur, dikkatimi çeken bir nokta piknik alanınıda ayrıca düzenlenmesi, belki bu...

13. suat54

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! ali bey,istanbul nufusunun bu hale gelmesi,getirilmesi çok su götüren bir problem, önemli olan gelinen bu noktada bu şehirde yaşamak zorunda kalan insanlara nefes alabilecekleri alanları oluşturmak her ne kadar mangal kokularından rahatsız oluyorsakta bu...
  14. suat54

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! sayın Ali avrupadada birçok ülke bınu yapıyor ör:hollanda şuan kullandığı bir çok alan dolgudur ,ortadoğuda mükemmel örnekler var ör:kuveytte hava alanları, 7 yıldızlı dedikleri otelleri hep dolgu alanlarına yapılmıştır, burada amaç insana hizmetse bundan...
  15. suat54

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! poseidon beyin tekne barınaklarıyla ilgili görüşüne yüzde yüz katılıyorum, ki bu durum yüzünden teknemi satıp karaya çıkmış birisiyim, ancak isparka attığım maillerden bu işede başlayacaklarını şuan için boğazda böylebir düzenleme yaptıkların akabinde kadıköy...

16. suat54

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! hatırlıyorum ilk sahil dolguları yapıldığındada isyan eden bir grup vardı,hatta daha sonra dragosta villa sahipleri belediyeyi mahkemeye verip çalışmaların baya bir gecikmesine sebep olmuşlardı şimdi yapılanların ne kadar yanlış yada çıkar hesapları uğruna...
  17. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) sayın aka,araçların istihab haddi bellidir, özellikle yük taşıyan modeller kantara çekilir karavanlarda bu tip ticari araçlardan yapıldığı için kantara çekilirler istihab hadlerinini geçenlere oldukça can yakıcı yüksek cezalar...
  18. suat54

MOTOKARAVANDA KLİMA

Ynt: MOTOKARAVANDA KLİMA yanılmıyorsam erdekli karavancı 58ayhan beyin karavanında 220 volt klima var ve güneş panelleriylede çalışıyormuş,satılık karavan ilanlarında butip klimaları güneş paneliyle çalıan karavanlarada rastlamıştım

19. suat54

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok selamlar,hiç bir işlem yapmadan yükseltme nasıl yapılıyor anlatabilirmisiniz.
  20. suat54

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz