Arama sonuçlarınız

1. suat54

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS kamplarda kullanıma uygun diyorsunuz, yani arabanın motoru çalışmadan klima soğutma yapabiliyormu?

2. suat54

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz sitede şuanda aynı araçtan yapanlar var zaten ben profosyonel bir firmaya yaptımayı düşünüyorum,sizinde gezi anlatımınızı böldük, iyi geziler dilerim.
  3. suat54

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz elimdeki otoyu satıp 2007 -2008 17m.3 fiat ducatodan camper yapıp masraflarıda tek oto üzerinden görüp günlük hayattada ducatoyu kullanmak fikri sanki daha uygun gibi.

4. suat54

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz tekneyide marina kiralarına kızıp satmıştım,doğrudur tekneninde bir sürü masrafı var ancak yelkenli bir teknenin yakıt gideri söylediğiniz gibi değildir tabiki yelkenle seyahati sevmek kaydıyla yoksa bir motoryatla istanbuldan antalyaya inmenin maliyeti tekneye göre...
  5. suat54

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz karavancılığı çok düşünen ve kararsız kalan biri olarak yazdıklarınız benim için çok kıymetli, sonuç olarak yurt dışı için bu kadar para harcayıp riskli bir gezi yapmaktansa turlarla gezmek daha avantajlı,yurt içinde ise kamp yerlerinin çok yetersiz oluşu ve yüksek...

6. suat54

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz imzalıyorum.

7. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) naçizane tavsiyem, 2007 sonrası 15-17m.3 2.3 dukatolardır bu arabaların motoru oldukça sessiz ve yakıt tüketimleri aynı sınıf araçlara göre daha az istihap hadleri 1490kg iç genişlikleri 187 cm ayrıca motorları 400 bin km ye kadar...
  8. suat54

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz sayın cantung, görüşlerinize aynen katılıyorum ve bu gezileri düşünenleri aydınlattığınız içinde ayrıca tebrik ederim.
  9. suat54

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) ivecoların kendi ağırlıkları fazla olduğu için istihap hadleri 1000 kg iken 2.3 motorlu 2007 ve sonrası dukatoların is.had.1490 kg ve iç genişlikleri 1.87m.dir özellikle ivecodan camper yapanların en büyük sorunu; 3500 kg sınırına geilpte...

10. suat54

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS abdullah bey merak ettiğim bir konu, acaba hyundai servisi bu arabaya yedek parça, servis hizmeti veriyormu aksi halde yedek parça ihtiyacı problem olabilir, arkadaşımın yeni model bir japon arabasına bile bir ay parça beklenecek...

11. suat54

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz Canınıza yazık,karavanınıza yazık vede paranıza.Turla gezin.Adam başı 500e.İki kişi eder bin e.Bu şahsi kanaatim, katılan olur,olmaz.Tecrübe yenen kazıkların bileşkesiymiş.. aynen katılıyorum,bencede yurt dışı gezileri turlarla, yurt içi karavanla...
  12. suat54

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok ara.com test sayfasında ömer keskin bakın ne yazmış''lanet olsun amaroku aldığım güne 2011 ekiminde amarok 4*2 trendline aldım.aracım 4500-5000.km de.motor problemi yapmaya başladı.5.viteste 130-140 km arasında 6.viteste 150-160 km arasında aşırı titreşim yapıyor.sanki...

13. suat54

Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka )

sayın tugay,bende sizin gibi araştırmadayım tespitim, iveko araçlar kendi ağırlığının fazla olması sebebiyle ancak 1000kg taşıyabiliyorlar ve bu araçlar camper çevrildiğinde 3500 kg limitine gelmiş oluyorki bu durumda dolu pis ve temiz su depolarıyla kantara çekildiğinde büyük bir cezayla...
  14. suat54

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg iyi geziler,takipteyiz.
  15. suat54

ducato camper yapımı için destek

Ynt: ducato camper yapımı için destek tkp

16. suat54

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz iyi tatiller,balkanları daha önce görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim; balkan ülkelerinin hiç birisi bizden ileri değil,çoğunda genel bir bakımsızlık görebilirsin düzen ve temizlik avusturyadan başlıyor,incelediğimizde bence bunun sebebi ekonomik,iki yılda bir...
  17. suat54

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında çekmemi ,otomu arasında kalan biri olarak teşekkürler.
  18. suat54

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında bu araç süper bir çekici olurdu,böyle bir aracınız varken niçin otokaravan aldınız,6mlik bir karavan daha rahat aynı zamanda daha az masraflı "vergi,sigorta,bakım"olmazmıydı?

19. suat54

260 Uçak : 1 Karavan Ediyor...

Ynt: 260 Uçak : 1 Karavan Ediyor... sayın güngör,bilgi için teşekkürler zaten %85 bile çok büyük bir haksızlıkken sizin verdiğiniz rakamlarla karavan yapacak kimse olduğunu zannetmiyorum,sizin gibi duayen sayılabilecek karavancılardan beklentimiz en azından gezenbilir sitesini bu konuda...
  20. suat54

260 Uçak : 1 Karavan Ediyor...

Ynt: 260 Uçak : 1 Karavan Ediyor... aşağıdaki maili bugün maliye bakanlığına yolladım,bakalım ne cevap verecekler,tüm karavan severleri maliye bakanlığı bilgi edinme bölümüne mail atmaya davet ediyorum,çok sayıda istek yaparsak belki konuya ilgilerini çekebiliriz. '' karavan yapmak için...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

SON KONULAR

Geri