Arama sonuçlarınız

1. suat54

Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan karavanınızı iyi günlerde kullanın çok güzel olacak,kaçırdıysam kusura bakmayın karavan dizaynını hangi firmaya yaptırıyorsunuz ve yaklaşık maliyeti öğrenebilirmiyiz.

2. suat54

Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun teşekkür ederim.
  3. suat54

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun yanıtınıza teşekkürler doğru anladı isem bu paneller aküleri dolu tutuyor ve bu sistemde 220 volt verimli çalışıyor,peki aküler sıfır şarja hiç inmiyormu.

4. suat54

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun sayın ali coşkun, karavanınızı yayınlamaya başladığınız günden itibaren izliyorum,sormak istediğim konu ;220 volta göre yaptığınız elektrik sistemi sorunsuz çalıştımı , akü ve invertör sistemi soğutma ve diğer ihtiyaçlarınızı kaç gün...
  5. suat54

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba takip

6. suat54

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba geziniz hayırlı olsun.

7. suat54

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG cevap için çok teşekkür.
  8. suat54

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG karavanınızın hakkında teknik bilgi verebilirmisiniz enerji konusunda ne yaptınız kullandığınız aletler 220 volt mu birde camların kapatılması ve iç dizayn maliyeti hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.
  9. suat54

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG yakıt tüketimi fala gözüküyor, ancak daha küçük araçlara göre verdiği rahatlığa değer kazasız geziler dilerim.

10. suat54

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG öncelikle hayırlı olsun,bende bu araç üzerinde araştırma yaptım özellikle klimalı olması orjinal soğutucusunun olması ve model olarakta karavan yapmaya çok uygun olması bu aracı karavan yapmak için düşünmeme neden oldu fiyat araştırmasında 45000 tl ye bu arabayı alıp...

11. suat54

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 ömer bey 750 kg. üzeri çekme karavanlar ruhsata, vergiye ve muayeneye tabidir ayrıca motokaravanlarda bu şartlarda üretilir firmalar işin kolayına kaçıyor devletle sizi baş başa bırakıyor sonrada bu konuda olduğu gibi tüm sorumluluk ve maddi zarar...
  12. suat54

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun sayın coşkun takip ettiğim, karavanını kendi yapanların hepsi ilk önce arabanın ısı yalıtımını strafor yada taş yünü kullanarak yaptılar,sizin araçta bunu göremedim bence yalıtım için taşyünü kullanmalısınız 3cm kalınlığında taş...

13. suat54

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya çok teşekkür.
  14. suat54

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Tatilden sonra bizlerin faydalanacağı çok önemli bilgileri üşenmeden verdiğiniz için çok teşekkürler, sayenizde karavancılık içimize iyice işledi. Mümkünse son bir bilgi,kaç km yol yaptınız,yakıt masrafı ve kamping masrafı ne kadar oldu...
  15. suat54

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Selamlar, anlattıklarınızın hepsine tümüyle katılıyorum bende almanya italya avusturya ve balkan ülkelerini gezmiş biri olarak Türkiyemizin nasıl kısa zamanda çok yol aldığını görmekteyim bunları daha iyi anlayabilmek için insanımızın yurt...

16. suat54

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya mustafa bey sizinle ilgili olduğunu düşünmedim, ben mesajı yazdıktan sonra forum kurallarını okuyun diye bir mesaj geldi.
  17. suat54

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya bir kaç sayfa önce bu konuda iki mesaj yazmıştım ancak konuyu değiştirmemem konusunda uyarı geldi yani izlenimleri izleyin ama görüş bildirmeyin bende artık öyle yapıyorum..
  18. suat54

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya hymer karavan meseleside moral bozucu, malesef ülkemizdeki vergi zulumü kaliteli araçlara ulaşmamızı engelliyor.Tekne sahipleride aynı durumdan muzdarip oldukları için yabancı bayraklı teknelerle bu işi çözmüşler ama kara taşıtlarında yasalar...

19. suat54

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya ilgiyle takip etmeye devam ediyoruz çok güzel yerler,garda ve çevresi fotoğraflarını görünce aklıma sapanca gölü geldi kıyaslama bile yapamadım. İdarecileri sıklıkla böyle yerleri görmeye teşvik etmek lazım görmeden yapamazlar.
  20. suat54

Karavanda Enerji Sağlama?

Ynt: Karavanda Enerji Sağlama? yakında elektrikli otolar türkiye yollarına çıkacak bunların aküleri 1200 kg. otoyu 150 km götürebilecek seviyede ve kiralık olarak kullanılacaklar aklıma şöyle bir fikir geldi acaba karavanımızda bu akülere uygun yer yapsak bir ay kiralasak bu süre içersinde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR