Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)
merhabalar erden bey yeni karavanınız hayırlı olsun ..güzel günlerde tekerinize taş değmeden kullanın :D
Ynt: Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız
merhabalar deniz bey ben temmuz ayında aydere gittim bir akşam üstü bir yağmur başladı sanki afetti cadır da falan kalmak imkansız benimde aracımda cadırım vardı . inşalalh sizede öğle bir yağmur denk gelmez. maceralarınızı fotolarınızı...
Ynt: Niksar Kamping
Darısı diğer belediyelerin başına niksar belediye başkanına cok teşekkürler yolun acık ömrün uzun olsun böyle güzel işlerde hatırlayalım . :)
Ynt: Benim Karavanım Caka
merhabalar hayırlı uğurlu olsun cesaretinize hayran oldum. karar verme süreniz ne kadar sürdü benim hayalimde böyle bir şey ama imkanlar olanak vermiyo ..allahım :nasib ettirmeyeceği bir şeyi hayal ettirmez .. miş maşallah bol bol gezin .. :) :)
Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013
merhabalar ben derimki antalyada cadırda kalmak sıcaktan dolayı pek iyi fikir deyil ama muğla fetiye de sanırım 10 veya 15 km uzaklıkta günlüklü orman kampı katrancı deyil arasında bir koy var ama günlüklü günlük ağaclarının altında...
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız
yetim ailesine hayırlı yolculuk bolbol resim cekip bizleride unutmamanızı dilerim:) :) cekme karavana ayrıca sigorta yaptırmak gerekiyomu?teşekkürler
Ynt: Motorunuz Nedir?
benim motorum yamaha nowa şehir içinde cok harikadır sorusuz ve güclü kulanımı bi okadar kolaydır gazladınmı gider vitesle valan uğraşmazsınız bisiklete bine bilen herkes süre bilir resmi şu an yok sonra yüklerim..
Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ
merhabalar önce konuyu okudum gectim. sonra düşündüm gezenbilir aslında bilgi paylaşım sitesi onun için bildiklerimi bende paylaşayım imo lar iki tane cip aslında 1 tanesi kontağın oralarda 1 taneside elimizdeki anahtarın içinde elimizdeki anatarın içindeki...