Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: bayramda Burdur kozacında cukuryurt a kamp 4 cadırla..20 08 2012
selamlar cavit hocam evet harita koymadım. ama sorun niçin koymadım :? harita koymasını bilemediğim için ;D teşekkürler harita için.kozacına cok yakın 2 .veya3 km gibi..
Ynt: Gezenbilir Karavacilarinin Antalya Bulusmasi 24 Ekim 2012
cok güzel geçmiş bayramınız. plansız nice geziler dilerim . ;D hepinizin gecmiş bayramınızı kutlarım ..
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen
selamlar mehmet hocam haydi kolay gelsin bir kişinin daha hayallerini gerceğe dönüştürmesini ilgiğle izleyeceğim için bende mutlu oluyorum :D :D
Ynt: Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek
ustaların ustası şaban usta cok harikakasız yaaa emeğinize sağlık cok güzel işler yapıyonuz ilgiğle izliyoruz bu sitede görübte beğenmeyen yoktur sanırım hoşca kalın..
Ynt: Seyyah Yolda
merhabalar seyyah 54 cıkmış olduğunuz gezide kazasız belasız güzel bir gezi olmasını dilerim torununuzda cok şeker allahım analı babalı büyütmeyi nasib etsin. artık dede oldunuz seyyah dede.. :D
Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.
kerim bey merhabalar paylaşım ve o içten samimi anlatım için cok cok teşekkürler :D 12 sayfayı bir cırpıda okudum resimleri de cok cok güzel cekmişsiniz artık 2013 yazında tekrar bi karadeniz turu yapmak banada farz...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz
merhabalar adnan bey karavanınız cok güzel olmuş güle güle kullanın :) :) darısı olmayan ların başına inşallah ..
Ynt: Antalya'da cam filmi kaplayan bildiğiniz iyi servis varmı ve sorularım
merhabalar kerim bey arac fil kaplama 70 .100. tl arası değişiyor filmlerin hepsi aynıya yakın 100 .100 olanfilmler halen yasak 100de 70 .65 olan filmlere pek karışmıyorlar ama ön camlarada yapalım diyorlar ama...