Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
abdullah bey merhabalar nihayet hayallerinize kavuşmanıza az kalmış tebrikler.darısı olmayanların başına benim gibi . gercekten renk seciminiz süper tabi karavanınız adıda.. :) :)
Ynt: ANTALYAdan BATUMa kadar arkadaş aranıyor.
merhabalar geziniz cok güzel gecmiş.keşke antalya sayfasındada paylaşmış olsaydınız kızmet deyilmiş demekki arac üstü cadırınız cok güzel nereden nasıl temin edilebiliyor acaba selamlar saygılar bir başka gezi etkinliğinde beraber olmak dileğimle..
Ynt: Araç Üstü Çadırla Kamp
takib edelim bakalım neler cikacak benimde böyle bir hayalim var beş kişilik bir aileyle bir gecelik konaklama otel motellerde ortalama350 - 450 tl ama bu paraya ortalama 1200-- 1400 km yol gezi demek akdenizden karadenize cıkma arkadaşlar ..
Ynt: Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012
merhabalar nevzat bey cok gecmiş olsun taşlardan kurtuldunuz.gezinizde gezenbilir ailesinide düşündüğünüz için teşekkürler evet sizinde bildiğiniz gibi Dünya senin oyun alanın, tadını çıkar...! helal olsun size ailenize. saygılar .. :)
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
merhabalar mehmet bey bu kadar mı güzel anlatılır gidib bulasım geldi o petrol istasyonunu .sağlıcakla cok mutlu olun fazlasıyla hakettiniz ..evet akdeniz cok sıcak eylül 10 gibi serinler .. :D
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)
merhabalar atilla bey size imrendim helal olsun diyesim geldi..hadi HELAL OLSUN . ;D .bol bol güzel geziler dilerim..
Ynt: Özlü Sözler
.yataheyya (selam)Dostlar..... Son Irmak Kuruduğunda,
Son Ağaç Kesildiğinde,
Son Balık Tutulduğunda,
İnsanoğlu Paranın Yenmeyecek Bir Şey Olduğunu Anlayacaktır...! kime ait olduğunu bilmiyorum bir önceki sözlerinde...
merhabalar yetim ailesine hayırlı yolculuklar dilerim.güzel güzel gezin bizleride unutmayın .bol bol resim kaldığınız yerlerin fiyatınıda yazar sanız oralara gitmek isteyeler için de nekdar bir bütce lazım olduğunu biliriz ..teşekürler .mutluluklar dilerim.. :)
Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012)
logo tasarımı güzel olmuş .tam benim istediğim gibi. ;D ;D merabalar frontera sı olanlarmı gelebiliyor .? benim fronteram yokki ama bende gelmek istiyorum ..olabilirmi acaba.. ??? ???