Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eleştirilere saygı duyuyorum ama bir yerden,de başlamak lazım ileride daha iyileri yapılabilir bence ha gayret türkiye hindistan bile türkiyede arac sattığına göre daha iyisini yapa bilirizz..
Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Şeker Kanyonu, Safranbolu (16-17 Temmuz 2011)
cok süper olmuş kanyon gecişiniz aynı etkinliklerden antalya da istiyoruzz tşk ler..
Ynt: Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011)
cok süper bir gezi olmuş düşünün temmuzda antalya nın sıcağından öyle bir yerlere giddiniz akılalmaz cok süper bir ülke türkiyemiz o suyun ne kadar soğuk olduğunu tahmin edebiliyorum .kenarındaki karları göre biliyoz cok cok teşekkürler yalnız...
Ynt: karadeniz ve gürcistan turu
teşekkürler gezerken bizlerde düşündüğünüz için..bizlerde gezmiş kadar olduk üçretler hakkında bilgi olursa seviniriz ..
Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...
merhabalar 2009 yılnda 4 aracla karadeniz turuna cıktık antalya dan afyon ankara kastamonu sinop artık oradan sahil yolundan artvine kadar yayları yani gezile bilecek yerleri gezdik ama uzun gölde kalacak yer bulamadık ayderde cok...
Ynt: Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı
sayenizde tekrar sinop a gideceğim sinop a gitmiş hamsilosu sinopun içini gezmiştim ama tekrar gitmek için artık mazeretim de var bu güzel paylaşımlar için teşekkür ederim..