Arama sonuçlarınız

1. karagozlers

Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014

Ynt: Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014 Hureyra-Aydın Kestane İmaj Karavan 3 kişi Bursa Menekşe-Yavuz Çelebi 2 kişi İstanbul Nurcan-Mustafa Yokuş 2 kişi Ayvalık

2. karagozlers

2. Erdek (kapıdağ Yarımadası), 23 Nisan Ve 1. Abdi Uçar (dalgıç) Anısına Buluşma

Ynt: 2. Erdek (kapıdağ Yarımadası), 23 Nisan Ve 1. Abdi Uçar (dalgıç) Anısına Buluşma Abdi abinin gerçekten anilmasi gerekiyor. Ama düzenlenen bu şenlikte sadece adı kullanılıyor gibi geldi. Müzeyyen ablamiza bile ugranmiyor gibi.
  3. karagozlers

Asya Kamp Karavan Derneği Bahara Hoş Geldin Etkinliği

Ynt: Asya Kamp Karavan Derneği Bahara Hoş Geldin Etkinliği Etkinlikte emeği geçenlere bizlere yaşattıklari bu güzellikler için çok teşekkür ederim. Yeni Etkinliklerde görüşürüz.

4. karagozlers

Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014

Ynt: Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014 Daha erken bir tarihten itibaren oradayım.
  5. karagozlers

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Şu an Şile sahilindeyim. Otopark alanında karavanla kalabilirmiyim.

6. karagozlers

Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014) Dün küçük bir operasyon geçirdim bu nedenle katilamayacagim.

7. karagozlers

Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014)

Büyük ihtimalle orada olmaya çalışacağım.
  8. karagozlers

Karavan Sektörüne İlk Adım.

Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım. Tevfik bey hoşgeldiniz. Öncelikle iveco camper için uygun araç değil , camper 4+1 aile için uygun değil muhakkak alkovenli karavan almalısınız. Karavan üretimi yapan firmalar Tekirdağ Çorlu emeksan, Adapazarı erba saly ve başoğlu, Bursa imaj, İzmir ege karavan
  9. karagozlers

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Sapla samanı karıştırmamak lazım İmaj karavanin yaptıkları Avrupalı karavancilarca ilgi görüyor ben bunlari avrupada yaşıyorum. Ama 5 10 bin fazla verip kaliteyi almak lazım. Sağlamlığı avrupa karavanlardan kesin iyidir. Vaktin...

10. karagozlers

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Karavanla gezmek değil işimiz karavan yapmak, buradada çoğu arkadaşımız gizliden ticaret için karavan yapıyor tabiki maliyet düşük olabilir. Ne dükkan kirasi, ne eleman parası, ne sigorta nede vergi aslında hepsi illegal...

11. karagozlers

Ulusal Kamp Ve Karavan Federasyonu Genel Kurulu

Ynt: Ulusal Kamp Ve Karavan Federasyonu Genel Kurulu Federasyonumuzun yeni yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar dilerim.
  12. karagozlers

Simav Eynal Kaplıcaları Buluşmamız; 2013

Aslında varligimizdan bile haberler olmasa bizim için daha iyi olur ÖTV 130dan 145e çıkmış. Onun için ne Şam şekeri ne arabın yüzü

13. karagozlers

Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz.....

Ynt: Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz..... Marmaris kamp karavan Derneği üyesiyim.
  14. karagozlers

Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım.

Ynt: Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım. Yurtiçinde kamplarda hiç kalmadım desem yalan olmaz. Yurtdışında sadece birileri ile beraberken kamplarda kaldım. Kamplar özgürlüğünü kısıtlıyor.Sadece güvenlik açısından artı sağlıyor. Doğadan uzak...
  15. karagozlers

Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma Aracaımızda ısıtıcı olarak 4 kw lık eber var. Performans olarak karavanlar için fazla bile denilebilir 2 kw lıkları bence yeterli olacaktır zararı ne olur derseniz fiyat farkı ve ilk çalışmada en yüksek seviyede çalıştığında saatlik yakıt tüketimi 0.550...

16. karagozlers

Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma Haşmet bey bizim bu yıl karavan ile 4 kışımiz yazları avrupaya gittiğimiz için Kış tecrübe miz daha fazla kış aylarında karavan daha keyifli. Bu yıl kış aylarında Marmara Bölgesinde olacağız. Tekirdağ i görmek ve kısa veya uzun kış Kampı yapmak...
  17. karagozlers

Vefat

Ynt: Vefat Baş sağlığı ve sabırlar dilerim
  18. karagozlers

2. Antalya Karavan Şenliği (15-18 Ekim 2013)

Sadece karavan ile konaklama imkanı varmı ve ücreti ne kadar, 40 tl. günlük yüksek bir rakam.

19. karagozlers

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Herzamanki gibi harikasınız sizleri çok özledik. Budapeşteden sevgiler.
  20. karagozlers

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası En uygun sigorta Ziraat Bankası şubelerinde yapılan sigorta 650.-tl civarı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR