Arama sonuçlarınız

1. karagozlers

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Bizlere bu olanakları sağlayıp biraraya getirenlere sonsuz teşekkürler.

2. karagozlers

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Raci hocam alan geniş herkese yeter yer var.
  3. karagozlers

Edremit Körfezi Gezisi 18-22 Mayıs 2011

Ynt: Edremit Körfezi Gezisi 18-22 Mayıs 2011 Çok güzel bir gezi olmuş Bursada İlhan bey ve Halduna ısrarla tavsiyeme değmiş. Yalnız gidiştede neden Tekirdağ-Çanakkale hattını kullanmadın onu anlamadım hem daha kısa hemde yok kesinlikle daha düz ve keyifli.

4. karagozlers

Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
  5. karagozlers

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Mehmet beyi listeye eklemeyi unuttunuz herhalde.

6. karagozlers

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Ben Tekirdağ'dan çarşamba sabahı veya işim biterse salı öğleden sonra yola çıkacağım. İyi bir yer kapma amacındayım.(Kuzu çevirmeye yakın)

7. karagozlers

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Ben fazla anlamam benim aracım 160 w.(80+80) güneş paneli, 200 amper jel akü var ve çift kapaklı derin donduruculu boyum kadar buzdolabım ve buzdolabım korkunç çalışıyor, Çünkü rakıyı bile donduruyor. Ve ben devamlı...
  8. karagozlers

orman arazilerinde kamp

Ynt: orman arazilerinde kamp Ücretinizi ödedikten sonra kalabilirsiniz ancak şu an çevre ve orman bakanlığına bağlı kampların çoğunda gece konaklamak yasak, bir çoğundada ateş yakmak yasak, Bunların hepsi gerek doğal yaşamı korumak, gerekse ormanlarımızı korumak adına uygun yasaklar.
  9. karagozlers

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) teşekkürler

10. karagozlers

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Bu işin kompedanı değilim ama baştan beri söylediğim bu deneme yanılma yöntemi en güzel tecrübe. Webasto bile çalışsa idi hiç sorunun olmayacaktı. Tabiki 3 gün güneş kalın bulutlarla örtülmezse. Artık araçtaki...

11. karagozlers

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Rehber niteliğindeki yazınız için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu yaz yapacağımız Yunanistan gezimizde çok fazla faydalanacağımız bilgilere ulaşmış olduk. Sağolun hep yollarda varolun.
  12. karagozlers

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Dört günlük edremit körfezi gezisi 2 fotoğrafmı? Yoksa fotoğraf makinalarını evdemi unuttunuz?

13. karagozlers

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Cem geçmiş olsun daha büyük problem yaşamadan işi hallettiğine sevindim. Akaryakıt istasyonlarının yapabileceği en büyük indirim şu an için % 5 tir, belki birileri % 7 ye çıkabilir ama yinede bilinen istasyonlardan almak en...
  14. karagozlers

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Hazırlıklı olalım küçük bir gösteri maçı düzenleyebiliriz.
  15. karagozlers

Fethiye Ölüdeniz

Ynt: Fethiye Ölüdeniz Ölüdenize bu yıl nisan ayında gittim, daha öncede en son 1998 yılı nisan ayında gitmiştim. 2 görüntü arasında korkunç farklılıklar var, 1998 yılında ölüdenizde otel sayısı 2 veya 3 tü. Şu anda her taraf oteli Deniz kıyıısnda sahil yürüme şeridi...

16. karagozlers

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Bende ünlemi üstadın yazdığı gibi düşündüğüm için koymuştum. Yeni ve daha büyük bir küheylanı bizler sizler için dileyelim, Olurmu olur neden olmasınki?
  17. karagozlers

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Nice yeni 10 yıllara !
  18. karagozlers

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Evet sabiha hanım aynen öyle 220 Volt ile çalışıyor, daha 12 volt ile çalışanı yok ancak 3000 Wattlık bir invertör zannedersem makinayı çalıştırır ama yaşam aküsü buna ne kadar dayanabilir bilemem.

19. karagozlers

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Artık bu güzel karavanla Taraklı karavan festivaline katılırsınız umarım.
  20. karagozlers

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) TEKZEN gibi mağazalarda 128.- Tl.ye 1,8 kg. kapasiteli SİNBO vb. marka çamaşır makinaları var.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR