Arama sonuçlarınız

1. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Bu resimlerde Zeus Altarı (sunağı)'ndan

2. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Küçükkuyunun cuma günleri kurulan güzel bir pazarı var, yeşil ürünleri bir harika ve üreticiler (çoğunlukla kadın) tarafından satılmakta, bunlara ait resim yok. Ama Adatepe köyü ve bu köye girerken yolu ayrılan zeus altarı (sunağı) görülesi müthiş bir yer.
  3. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Küçükkuyu yolundan enaz 50 kere geçtiğim halde 1 kere bile içine köylerine uğramamıştım. Ama karavan yaşamı farklı olduğu için sadece 5 yıldızlı otelleri değil asıl gezilmesi gereken koyları ve köyleri geziyorsunuz.

4. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Güzel dilekleriniz teşekkürler..
  5. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Çanakkaleye geçmek üzere kilitbahire gittik

6. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Gelibolu sahilinde bir tur attıktan sonra

7. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Sonra konakladığımız yere yakın çevrede gezinirken karşımıza ilginç bir çıktı daha önce hiç duymamıştım
  8. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz O gece geliboluda konakladık, sabah güne uyandığımızda karavanın pencerinden fenerin yanından ve denizin karşısından güneş başka doğdu, Bizde güneş doğar,güneş batar gezençeker dedik ve çektik.
  9. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Geliboluda limandaki lokantalardan güneşin batışıda rakı,balık eşliğinde güzel oldu

10. karagozlers

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Araç çok güzel fiyatı cazip ancak koltuk arkası resimleri yok, birde buzdolaplarının enerji ve konumunda sorun olabiliyor.

11. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Gelibolu hamzakoydakı fenerin görüntüsüde bir başka,
  12. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Bayraklıbaba ve az ilerisindeki namazgah

13. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Gelibolu yakın tarihimize önemli başlıklar atılmış bir ilçemiz, neresine baksanız buram buram tarih kokmakta.
  14. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz İlk kampın ardından karavanlı yaşamımızda ilk gezimiz için yola çıktık. İlk durak Gelibolu oldu.
  15. karagozlers

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan kardeşim bu haberi gündüz yoldayken aldım çok sevindim bilgisayarı açıp sanal aleme girdiğimde ilk işim bu satırları yazmak oldu inan senin adına çok sevindim inşallah herşey gönlünce istediğin gibi olur ve günün birinde bir yerlerde...

16. karagozlers

İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Katılacak tüm arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. Her hangi bir toplantıya katılamayacağım tek hafta sonuna denk geldiği içinde üzgünüm. Merinos parkta erden ağbinin aracında yaptığımız muhabbetin devamını iznikte...
  17. karagozlers

Vazgeçmenin Mümkün Olmadığı Donanım; Karavancının Baş Belası "Aküler"...

Ynt: Vazgeçmenin Mümkün Olmadığı Donanım; Karavancının Baş Belası "Aküler"... sayın arakadaşlarım Benim karavanımda 130 Ah. yaşam aküsü ve bunları şarj eden 80 Ah.*2 güneş panelleri mevcut Buna karşılık 140 Lt buzdolabı (çift kapılı ve üstü derin donduruculu), 12 V. çalışan...
  18. karagozlers

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Sevgili ağabeyim, Bugün karavanınız sizsiz mahzun bir bir şekilde yaşam aküsü bağlanmak üzere sırasını bekledi, inşallah yarın hızlı bir bir şekilde bu işlem % 90 ihtimalle biitirilip hafta sonu iznik gezisi için full bir şekilde...

19. karagozlers

Kıytırık Karavancılar Hakkında

Ynt: Kıytırık Karavancılar Hakkında Sayın dalgıç En son yazdıklarımın sizinle bir ilgisi yok burada bazı arkadaşlar her şeyi normal standartından oldukça çok saptırıyorlar, Siz konunuzda haklısınız bu konu karavanını kendiniz yapacaksınız veya satın alacaksınız konusu değil ben bu işe...
  20. karagozlers

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... 20-racoed 21-karagozlers Burhaniye-Ören iskele meydanında boş bir alan var ve elektrik su alma durumu olabilir (50 aracı bile rahat alabilir)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR