Arama sonuçlarınız

1. karagozlers

Karadeniz Kıyılarında 2700 Km.

Ynt: Karadeniz Kıyılarında 2700 Km. En kötü tarafı 2 yudum akşam keyfine bile izin yok,kesinlikle cennet ama turistler adım bile atmıyorlar sırf alkol olmadığı için.

2. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Tekirdağ'a yolunuz düşerse nerede konaklarım nerede güvende olurum diye düşünmeyin,İstanbul yönünden şenre girdiğinizde yolunuz üzerindeki ilk benzin istasyonunda konaklayabilirsiniz. Size her türlü hizmeti hiç bir ücret almadan sağlayacaklardır.
  3. karagozlers

2010- İzmir Çevresi Gezilerimiz

Ynt: 2010- İzmir Çevresi Gezilerimiz Tam gitmek üzere plan yaptığımız yörelere ait bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler, emeğinize sağlık.

4. karagozlers

Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? Hakikaten cazibesi var bu KT'nin ben bile sadece 1 saat uğradım ona rağmen özlüyorum. Mart 15 ten sonra yapılacak bir etkinliğe katılırım. Hemde karavanla bu KT ları ilk ziyaretim olur, ama alışkanlık yapıpda 2 de 1 oraya gidip gelmeyeyim.
  5. karagozlers

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) 2-3 gündür evi boşaltıp karavana geçme telaşından haberi yeni okudum, Erden beyi aramıza tam katılımı nedeniyle kutluyor karavanı ile gönlünce sağlık içerisinde geziler diliyorum. Geç kutlamam nedeni ile özür diliyorum mazeretim de vardı.

6. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Haklısın Cem baharda doğanın her hali çok farklı güzel gerçek anlamda keyifin en büyüğü o zaman olacak gibi geliyor. Cemrelerle birlikte karavancı tüm dostlar yeni güzellikleri keşif edebilmek adına yollarda olacaklardır.

7. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Tüm arkadaşlara güzel dileklerinden dolayı teşekkürler, bir gün bir yerlerde beraber olmak ümidiyle..
  8. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Göl kıyısında güneş güne doğarken bize güzel görüntüler verdi
  9. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Sabahda çok güzeldi boğazı kaplayacakmış gibi geçen gemiler gün doğumuna denk gelince farklı güzellikler ortaya çıktı

10. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Köye akşamın hüznü çökmeye başladığında bizde köyün yamaçlarında kısa bir gezinti yaptık.

11. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Karavanımızı ilk aldığımız gece mudanyada birkaç karavancı dostumuzla beraber olup o gece orada kalmıştık ama karavanda 1 battaniye, 1 çarşaf ve 2 yastıktan başka bir donanımız yoktu. Onu saymazsak hayatımızda karavanlı ilk gezimizi gerçekleştirmek üzere Kartepe buluşmasına göre 20.01.2011...
  12. karagozlers

Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

13. karagozlers

Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011) devam
  14. karagozlers

Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011) Nihayet fotoğrafları küçülttüm
  15. karagozlers

Turkar'a İlgi ve Öneri...

Ynt: Turkar'a İlgi ve Öneri... Destek için böyle bir geziye seve seve katılırım üstelik Eskişehir gezisini kaçırmam.

16. karagozlers

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bu hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkları ve hava durumu ege bölgesi için düzeliyor. Beraber olmak isteyen arkadaşlar olursa biz ayvalık-izmir arasında olmayı planlıyoruz.
  17. karagozlers

Kar Zinciri Seçimi

Ynt: Kar Zinciri Seçimi Geçen hafta kartepe kar kampı için yeni aldığım kar lastikleri ile arkadan itişli aracım ile kartepeye sorunsuz çıkıp indim. Hiç patinaj bile yapmadım. Kar lastiğini tavsiye ederim ama yine zincir bulunması ayrı bir güven verir.
  18. karagozlers

Gömeç'den Nallıhan'a Değişik Yollar

Ynt: Gömeç'den Nallıhan'a Değişik Yollar Sayın arkadaşım(züğürt Gezenci) önümüzdeki hafta sonu (Cuma akşamı) büyük bir ihtimalle taiga(Haldun) ile beraber sendeyiz sakın yokum falan deme toruna anası babası baksın siz bize bakın 36 yıl sonra çocuklar karşı bile çıksa bu dostluğun onlar hiç...

19. karagozlers

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yayınlanan yerlerde günlüğü 25 tl.den kamp yaparmısınız? Yoksa kampların dışında deniz gören yerlerde başka bir ağacın altındamı kamp kurardınız.
  20. karagozlers

Kar Zinciri Seçimi

Ynt: Kar Zinciri Seçimi Reklama girecek ama en uygunu atlının mahmuzlu serme zincirleri kesinlikle ne kopar nede yol tutuşunda sorun olur, Zaten yerde kaba kar yoksa zincir her halukarda 50 km hızda araca zarar verir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR