Arama sonuçlarınız

1. juggler

2006 SUBARU FORESTER ATMOSFERİK 158 BG BİLGİ

Ynt: 2006 SUBARU FORESTER ATMOSFERİK 158 BG BİLGİ 2006 atmosferik motor 156hp dir. Bu araçta arka frenler kampana olduğu için frenler yetersiz (bende de aynı model araç var) 2008 olanı tercih edin bence. Yenisi daha iyidir.

2. juggler

2013 Subaru Forester

Yeni 2013 forester ın görüntüleri nete sızmış. Fena olmamış sanki
  3. juggler

forester maceram bitti.genel değerlendirmem

Ynt: forester maceram bitti.genel değerlendirmem Sn rnk Amacım kusur bulmak değildi elbette sadece konulara göz atarken farklı düşündüğünüzü gördüm. Tabiki Subaru dünyadaki en iyi en sorunsuz en güzel araç değildir. Her araç yada tasarım gibi onun da kusurları vardır ve olacaktır. Bunları da...

4. juggler

Ynt: forester maceram bitti.genel değerlendirmem Madde 21 de dediğiniz gibi "Bu araç SATICIsı için değil binicisi için üretilmiştir." Bu yazıları Madde 27 deki sebepten dolayı yazıyorum. Sizinle kişisel bir problemim yok. Saygılar.
  5. juggler

Ynt: forester maceram bitti.genel değerlendirmem Sayın rnk 17 Ocak 2011 de kaleme aldığın "Forester almayı düşünenlerin el kitabında" (bknz konular) farklı düşündüğünü fark ettim. Özellikle 28. Maddede kendini anlatmışsın. Şimdi senin yazdıklarına itibar etmeli miyiz? 13 ve 18. Madde de ilginc...

6. juggler

Ynt: forester maceram bitti.genel değerlendirmem Öncelikle gecmis olsun Yorumlarınıza katılmıyorum Benim de aynı model aracım var. Cam kenarındaki aynanın bulunduğu üçgen parça yirtildigi için sürücü camından ses alıyordu. Parça değişti ve ses kesildi. Belki aracınızda buna benzer bir durum...

7. juggler

Subaru Forester

.....doğru değil. Ayrıca resimdeki uygulamada usta amortisoru mengeneye bağlamış. Bu servis yöntemi nedeniyle fırlayan yaydan feci sekilde ölen insanlar oldugunu biliyorum. Amotisorunuzu değiştirecekseniz bunu yapan ustanın en az 100m uzağında durmanızı tavsiye ederim.
  8. juggler

Subaru Forester

Merhaba Yapılan uygulama bana hiç güven vermedi. Amortisor adeta sekiz olmuş. Orijinal parçadan şaşmayın derim. 10 yıllık araçta amortisor değişmesi çok bir masraf değil. Hele ki bu yol koşullarında. Körük vs neyse ama amortisor yay gibi önemli parçalarda tasarruf yapmak bence doğru
  9. juggler

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum forester 2006 xt kaymaklı ekmek kadayıfı gibi bence. ekmek kadayıfı 2.5 boxer motor kaymak da üstündeki turbo gibi. 105.000 de olması 95.000 de olmasından iyi zira bu araçlarda triger 100.000km de değişiyor ve nerden bakarsanız 1500-2000TL bir masraf söz...

10. juggler

p veya n konumunda motorda titreme

Ynt: p veya n konumunda motorda titreme gaz kelebeği motora giren hava yakıt karışımını ayarladığı için benzin de olsa gaz da olsa kelebek kullanılıyor. çünkü ayağınızın altındaki pedal bu kelebeğe bağlı. devir saati motor devrindeki küçük salınımları algılamıyor olabilir. subapların ayarsız...

11. juggler

p veya n konumunda motorda titreme

Ynt: p veya n konumunda motorda titreme aracınızın gaz kelebeği kirlenmiştir. temizletmenizi öneririm. aynı sorun bende de vardı. şimdi kuzu gibi uyuyor rolantide...
  12. juggler

Forester MP3 Player,Blutooth Ve Multimedia Önerileriniz

Ynt: Forester MP3 Player,Blutooth Ve Multimedia Önerileriniz resimlerin devamını yüklüyorum.

13. juggler

Forester Turbo için intercooler sprey

Ynt: Forester Turbo için intercooler sprey bu arada resimde intercooler üstündeki fanlar bir işe yaramaz. kesinlikle bu şekilde bir şeye para vermeyin. cpu fanı ile intercooler soğumaz.
  14. juggler

Forester Turbo için intercooler sprey

Ynt: Forester Turbo için intercooler sprey hava sıcaklığının 2 parametresi vardır. biri kuru diğeri yaş termometre sıcaklığı. havanın içine yüksek basınçta su püskürtürseniz su zerreleri buharlaşmak için havadan ısı çeker ve hava soğur. işte bu sıcaklık yaş termometre sıcaklığıdır. aslında...
  15. juggler

Ynt: Forester MP3 Player,Blutooth Ve Multimedia Önerileriniz soğutmalı göz ile ilgilenen olursa; http://www.japanparts.com/db/partslist.php?KEYWORD=&dealer=1&car=11&middlesmall=2%3A13&maker=5&VOLKEY=190-035 linkinden sipariş verilerek parçalar temin edilebilir. Yuki diye bir arkadaş var...

16. juggler

Ynt: Forester MP3 Player,Blutooth Ve Multimedia Önerileriniz aracın kokpitinin üstünde bulunan göz sökülerek double din navigasyon ve multimedya takılabiliyor. Bunun için bir mounting kit lazım. 6lı cd çalar bu durumda fonksiyonunu yitirdiği için bunun yerine de soğutmalı torpido oluyor...
  17. juggler

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum hayırlı olsun. iyi bir seçim yapmışsınız. motordan gelen sese çıt sesine gelince... her madde sıcaklıkla genleşir (hacmi artar). motor blokları aluminyumdan imal edildiği için çabuk ısınıp çabuk soğurlar. o nedenle bu ısıl genleşme ve büzülmeler ani olur...
  18. juggler

Forester amlemi nerden bulurum

Ynt: Forester amlemi nerden bulurum https://www.subarugenuineparts.com/oe_parts_cat.html sitesinde model ve marka girerek grille maddesini seçin. orda amblem var. 8 ve 9 nolu parçalar. buradan sipariş verebilirsiniz.

19. juggler

Forester Console Cooler

Merhabalar, Navigasyon cihazı almak isteyen arkadaşlar OEM radyodan boşalan yeri aşağıdaki gibi bir soğutucu ile değerlendirebilirler. Radyonun yerine monte edilen bu kullanışlı göz klima sistemine bir hortum yardımıya bağlanabiliyor. bir nevi soğutucu göz oluyor. aşağıdaki japon sitesinden...
  20. juggler

Yakıt tüketimi

Ynt: Yakıt tüketimi 2006 modellerde kullanılan atmosferik (turbo olmayan) motorlar 156HP. benim için bu güç tatmin edici.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

SON KONULAR

Geri