Arama sonuçlarınız

1. juggler

Yakıt tüketimi

Ynt: Yakıt tüketimi merhaba, aracımda turbo yok (2.0X). şehir içinde benzin 10lt/100km (40kr), şehir dışında 7.5-8lt (30-35kr) ye düşüyor. kış koşulları tüketimi artırıyor. kısa mesafeli gidiş-gelişler motorun soğuk çalışma süresinin uzamasına neden oluyor. kış lastiği de tüketimi %3-5 artırıyor.

2. juggler

Lastik Basınçları...

Ynt: Lastik Basınçları... service manual ile kullanma kılavuzu farklı şeylerdir. bundan sonra okuduktan sonra cevap verirsiniz.
  3. juggler

Forester Aksesuarları

Ynt: Forester Aksesuarları merhaba. teşekkür ederim. kumandayı aynaya tanıttım. ilk önce kumandayı ayna tarafına tutmuştum. tabiki tanımadı. sensörün ön cam tarafında olduğunu fark ettikten sonra kumandayı cam ile ayna arasından tuttum. kırmızı ışık önce yavaş sonra hızlı hızlı yanıp söndü ve...

4. juggler

Lastik Basınçları...

Ynt: Lastik Basınçları... bendeki kitapçıkta da yazıyor. kitapçıkta herşey yazarken neden lastik basıncı yazmasın ki? kitapçığı siz yazmış gibi cevap vermişsiniz. kitapçıkta işiniz bitince motoru kapatın bile diyor.
  5. juggler

Forester Aksesuarları

Ynt: Forester Aksesuarları teşekkür ederim.

6. juggler

Forester Aksesuarları

Ynt: Forester Aksesuarları kablo gizleme parçası.

7. juggler

Forester Aksesuarları

Ynt: Forester Aksesuarları ortadaki perçini biraz kanırtıp kabloyu tavan kaplamasının içinden geçirmek gerekiyor. kablo başında soket olduğundan biraz dikkatli olmak gerek.
  8. juggler

Forester Aksesuarları

Ynt: Forester Aksesuarları aynayı aldım ve taktım. montajla ilgili resimleri aşağıda yüklüyorum. jaspa aynaya 1500TL+KDV demişti. Ben 198USD ye aldım. Arkadaş getirdiği için 15USD gibi bir kargo ücreti ödedim (amerika içi).
  9. juggler

Bu tür ekipmanlar gerçekten işe yarar mı???

Ynt: Bu tür ekipmanlar gerçekten işe yarar mı??? bor ile çalışan sistemleri Ankara Ostim de Hacettepe kimya bölümünden bir prof yapıyor. sistem temel olarak bordan hidrojen üretip bunu yakıyor. kendi audi A6 sına takmış. performansın arttığını söylüyor ancak ben arabama bu tarz bir şey yapmayı...

10. juggler

Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi

Ynt: Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi Forester-M3 karşılaştırmaları bence çok gereksiz. Forester bir off-road aracı da değildir. Yüksek kabiliyetli bir all-road aracı bence.. Saint Forester a duygu yüklü yazısı için teşekkürler.

11. juggler

Lastik Basınçları...

Ynt: Lastik Basınçları... http://www.thetyrepressuremonitor.com/locate.asp?action=tire_pressure&maker=Subaru&car_model=7966 bu linkte benim verdiğim aralığı doğruluyor. lastik basıncı yer ile olan sürtünmeden dolayı artar. bu nedenle yük durumuna da bağlı olarak lastik basıncı yükselir...
  12. juggler

2011 makyajlı kasa

Ynt: 2011 makyajlı kasa diesel otomatik ne zaman geliyor? bilgisi olan var mı?

13. juggler

Lastik Basınçları...

Ynt: Lastik Basınçları... Merhaba, aracınızın modeli nedir? 2.5XT, 2.0D, 2.0X? kapı içinde yazmaması gerçekten çok ilginç. benim aracım 2006 model ve kapıda lastik basınçları var. kitapçıkta da yazıyor. aşağıdaki linkte aracın modeline göre lastik basınçları var. aracın dizel olması ne fark...
  14. juggler

Forester Aksesuarları

Ynt: Forester Aksesuarları merhaba, https://www.subarugenuineparts.com sitesinden sti pedal seti ve kararan dikiz aynası sipariş ettim. arkadaşım haftaya seminere amerikaya gidiyor. kalacağı otelin adresini verdim. posta ücreti çerez bir fiyata geldi. gidip getirecek bakalım. ürünler elime...
  15. juggler

2004 xt cam motoru problemi çözümü

Ynt: 2004 xt cam motoru problemi çözümü Gezengen, tesbitinde haklı olabilirsin. cam açıkken kapı tangır tungur kapanıyor ve cam içerde sallanıyor. bendeki mekanizma sıkışması sorunu bundan kaynaklanmış olabilir. hatta motorlar da sıkışık camı açmaya veya kapatmaya çalıştığından yanmış olabilir...

16. juggler

Forester ile başıma gelen aksilik

Ynt: Forester ile başıma gelen aksilik intercooler hava alma deliği kapandığında turbonun zarar görmesi pek olası değildir. turbo araçtaki en önemli parçalardan biridir ve kullanımda dikkatli olunması gereken bir parçadır. görevini yapmak için deli gibi döner (dakikada 20000rpm ila 150000rpm)...
  17. juggler

2004 xt cam motoru problemi çözümü

Ynt: 2004 xt cam motoru problemi çözümü merhabalar, geçen hafta sürücü tarafı cam kapandı ve açılmadı. sabah çiğden dolayı cam buğuluydu ve buğuyu silmesi için camı aşağı kadar indirdim. sanırım o anda motora su gitti ve akşam araca bindiğimde motor çalışmıyordu. servise gittim ve motorun...
  18. juggler

Forester Pas Sorunu

Ynt: Forester Pas Sorunu Merhabalar, Bahsi geçen parçayı servis değiştireceğini söylemişti. Aracı 1 günlüğüne servise bıraktım. Teslim almaya gittiğimde parçayı özel bir boya ile boyadıklarını belirttiler. Diğer kızaklarda sorun gözükmüyor. sorun bence sabah saatlerinde oluşan çiğ. sabahın...

19. juggler

Forester 2010 kış lastiği tavsiyesi

Ynt: Forester 2010 kış lastiği tavsiyesi Forester 2006 2.0X Limited AT/ZL aracımda Bridgestone Blizzak 4x4 LM25 lastikleri kullanıyorum. Performans olarak mükemmel diyebilirim. Karlı, buzlu yollarda denedim. Gerçekten tavsiye ederim. Bu arada 2010 Comfort araçlarda 17" lastik seçeneği yok diye...
  20. juggler

Forester ile başıma gelen aksilik

Ynt: Forester ile başıma gelen aksilik Sevgili Gezengen, öncelikle geçmiş olsun. o kağıdın intercooler hava alma panjuruna atılması gerçekten büyük aptallık. Intercooler ile ilgili konuya açıklık getirmek isterim. Intercooler temel olarak turbonun sıkıştırdığı (basıncını artırdığı) hava...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

SON KONULAR

Geri