Arama sonuçlarınız

1. juggler

Forester Freni Hakkında!

Ynt: Forester Freni Hakkında! balatalar kevlar mı yoksa karbon fiber mi?

2. juggler

Forester Freni Hakkında!

Ynt: Forester Freni Hakkında! selamlar, Subaru' nun fren sisteminin iyi olmadığı görüşüne katılıyorum. ancak son modellerde frenler geliştirilmiş. daha dengeli ve kısa mesafeli bir duruş yakalamış gözüküyor. fren kuvvetini doğuran şey sürtünme kuvvetidir. fren diski ile balata arasındaki...
  3. juggler

Forester Pas Sorunu

Ynt: Forester Pas Sorunu ben aracın alttan herhangi bir delik veya çatlaktan su aldığını düşünmüyorum. paslanmaya aracın bulunduğu şehrin nem koşullarının etki ettiğini ve koltuk kızağının yapıldığı malzemenin iyi boyanmadığını veya malzemesinin düşük karbon çeliği olduğunu düşünüyorum (tespit...

4. juggler

Forester Pas Sorunu

Ynt: Forester Pas Sorunu işlem çok kısa sürdü. sadece bir fotoğraf çektiler. ertesi gün bana telefonla bilgi verdiler. başka herhangi bir evrak vs gerekmedi.
  5. juggler

Forester Pas Sorunu

Ynt: Forester Pas Sorunu evet bende önce servise gittim ve parçayı fotoğraflayıp genel merkeze sordular. ordan onay alınca değişeceğini bildirdiler.

6. juggler

Forester Pas Sorunu

Ynt: Forester Pas Sorunu Ben de hala servisten haber bekliyorum. Parçayı sipariş ettiklerini ve gelmesini beklediklerini söylemişlerdi. Bu hafta tekrar aramayı düşünüyorum.

7. juggler

Forester Pas Sorunu

Ynt: Forester Pas Sorunu merhaba gezengen, bende sorunu fark ettiğin için teşekkür ederim. pas oluşumunu kendi aracımda da görünce bunun kronik bir parça hatası olduğunu anladım ve forester sahibi bir arkadaşımın da aynı sorun nedeniyle ilgili parçayı 2 defa boyattığını öğrendim ve servisle...
  8. juggler

Subaru Forester Hakkında

Ynt: Subaru Forester Hakkında bence de aracın yüksekliği birçok yol koşulu için yeterli gözüküyor. yükseklik artışının virajlarda denge kaybı getirdiği unutulmamalı.
  9. juggler

Forester Pas Sorunu

Merhabalar, 2006 forester marka aracımın yolcu koltuğunun yere sabitlendiği ayağında (kızak) pas oluştuğunu fark ettim. daha doğrusu geçenlerde gezengen aynı sorundan bahsetmişti. bende merak edip kendi aracımda da aynı sorun varmı diye baktım. Aynı paslanma sorunu benim aracımda da var. Subaru...

10. juggler

Rusyanın Gaz Firmasının Yeni Arazi Aracı

Ynt: Rusyanın Gaz Firmasının Yeni Arazi Aracı dünyanın önde gelen hangi otomotiv firmalarının tasarım departmanlarının başında türkler var? merakımdan soruyorum. murat günak' ı biliyorum. peugeot dan mercedes e sonra da VW a geçmişti. başka kimler var?

11. juggler

Subaru Akü Seçimi

Ynt: Subaru Akü Seçimi teşekkür ederim. eskisini verince 135TL ye verdiler. aküyü kendim taktığım için kaçak kontrolü yapmadım. bu haftasonu yaptırmayı düşünüyorum.
  12. juggler

Subaru Akü Seçimi

Ynt: Subaru Akü Seçimi Merhaba, Gezengen, tavisyen için çok teşekkür ederim. geçen hafta sabah işe gidecekken marş basmadı, değiştirmek zorunda kaldım. 60Ah Bosch marka akü aldım. akü tablasına tam oturdu. bazı akülerin boyutları her ne kadar 60Ah olsa da uygun olmayabiliyor. Bosch 2 yıl...

13. juggler

Subaru Akü Seçimi

merhabalar, 2006 Subaru Forester 2.0X AT aracımın aküsünü değiştirmek istiyorum. önerebileceğiniz marka ve model var mı? OEM Panasonic 65d23L-52Ah aküyü değiştireceğim. Servis 60Ah lik Mutlu akü takıyormuş. Varta Silver Dynamic aküyü deneyen var mı? deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum...
  14. juggler

Subaranun motor sıkıntısı

Ynt: Subaranun motor sıkıntısı triger kayışı koptu mu? sanırım aracın egzost manifoldu açmamış ve benzin yanmadan geri tepmiş ve turboya kaçmış. subap sıkışması sonucu bu tarz bir arıza oluşur..
  15. juggler

2006 forester 2.0 AT

Ynt: 2006 forester 2.0 AT şimdiki kasalarda 2006 dan sonraki motor (atmosferik) kullanılıyor.

16. juggler

2006 forester 2.0 AT

Ynt: 2006 forester 2.0 AT merhaba, 2006 forester 125 değil 156hp gücündedir. genel olarak tatmin edicidir ama bu daha çok beklentilerinizle alakalı. illa turbo alıcam diyorsanız lpg taktırmanızı tavsiye ederim. forumdaki lpg ile ilgili konulara bir göz atın. gezengen in bu konuda birçok yazısı...
  17. juggler

Mercedes-Benz Unimog U 20 (Yeni Model)

Ynt: Mercedes-Benz Unimog U 20 (Yeni Model) süper olmuş..
  18. juggler

Rusyanın Gaz Firmasının Yeni Arazi Aracı

Ynt: Rusyanın Gaz Firmasının Yeni Arazi Aracı rus kızlar bu kadar güzelken ruslardan nasıl bu kadar çirkini çıkmış. hayret doğrusu!!!

19. juggler

GAZ 24 Volga (Volha) 4x4

Ynt: GAZ 24 Volga (Volha) 4x4 rusya da Gaz otomobil fabrikasının bulunduğu Nizhniy Novgorod şehrinde yaklaşık 1 yıl yaşadım. şehir rusyanın 3. büyük kenti (moskova ve leningrad dan sonra). ünlü yazar maxim gorky bu şehirde doğmuş. şehirde gorky nin görkemli bir anıtı ve meydanı var ve ruslar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

SON KONULAR

Geri