Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ankara yenikent piknik ve ofroad turu duyurusu 03,04,2011
1 murat çelik 3 kişi 91xj
2 sinan haydar 4 kişi 92 lada niva
3 mehmet cakmak ? 93 zj
4.ömer gençer 2 kişi 91 besta
5-hüseyin ertaş x kişi d...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Merhaba Murat
Doğru söylüyorsun, ben hemen hemen katıldığım tüm etkinliklere sabah işten çıkıp geliyorum.( ama kötü oluyo)
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca
4 yaşında bir yeğenim var onuda getirmeyi düşünüyorum, eğlenceli bir yer olsa keşke. alışsın yavaştan yavaştan tosunum.
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Allah utandırmasın inşallah
Bende 92 Xj sahibiyim benim araca da olur mu diye arkadaşın verdiği adrese bakıyım dedim ama sayfa bi türlü açılmıyor hata veriyor bir haftadır.
Yalnız gezi şu benim 17:00-01:00 nöbetine denk gelmesinde ;)
Üç haftada bir bu nöbetim oluyor malesef >:(
tam zamanında yetiştim. Ankara ya vardığımda da Şevki abiyi arayarak haber vermiştim zaten
Şevki abi süper olur. Sizin orayı kardeşlerime de anlattım onlarda gelmek istiyorlar. Rampa, çamur, tepecikler oyun için her şey mevcut ben çok beğendim valla. Üstelik çok uzakta değil.
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)
Abi önler çamuru topluyo arka tekere yol açıyo adamlar ona göre tasarlamış bu lastileri ;D ;D
evet Nevşehir liyim eğer oraları bilirsen bizim köyümüz Hacıbektaş ile Gülşehir arsında kalır Nevşehir e Ürgüp Göremeye kestirmeden gecersin bizim köy...