Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri
Mudarlı Köyü’nde oyuncu değişikliği yaparak lacivert cherokee yerine siyah kuzuki aldık (arkadaşların programı olduğundan erken ayrıldılar)...
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
Bak bak neler varmış da haberimiz yok... Ömer Abi sıkıştır bence sen daha fotoğraf çıkar Uğurdan ;D ;D
Arkadaşlar diğer tarafta ,offroad, fotoğraflar yüklendi hepsi, oraya da yeni gelenleri koyarsak süper olur bence ;D ;D
Ynt: OFF-ROAD Aracına Nasıl Dönüstürebilirim?
Nereden yazdığınızı söylerseniz yardımcı oluruz... Maslak'ta Oto Mekanik Hüseyin Abimiz her türlü işini halleder, aksesuar için de www.humaoto.com ye bakabilirsin....
Aydın eline sağlık sabah sabah iyi güldürdün beni yaw ;D ;D
Fotoğraf ve videoların gerisi gelecek akşama yüklerim inşallah...
İlhan Abi adamın içinde varmış ben açığa çıkarttım sadece, benim için de iyi oldu, rahat rahat kuzukimle takılıyoruz artık ;D ;D
Burası siyasi bir forum değil, doğa sporları forumudur, haberi bizlerle paylaştınız yorumunuzu yaptınız teşekkürler, ancak belli bir kesimi hedef alan ve aşağılayan bir yazı ne doğa ile birlikte yaşayıp birilerine örnek olması gereken bir insana yakışır ne forumumuza...
Toplumun her kesimine açık bir forumda lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim, kimilerine göre sizin bu yazdığınız yazı en büyük şuursuzluktur unutmayınız...
Burada bir ara verelim yarın devam ederiz... Bu arada diğer arkadaşlardan da fotoğrafları ve videoları bekliyoruz....
Nihayet ilk uğradığımız köye gelince yine asfalta döndük, yeme içme işini halledip tekrar yola koyulacaktık....