Arama sonuçlarınız

1. Dj

El Freni Problemi

Ynt: El Freni Problemi çok sugukta çektiysen donmuş olabilir (balata ıslanmış yada buharlanmış)

2. Dj

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya geçekten kullanımı çok rahat bi araba azıcık kullandım biliyorsun :)
  3. Dj

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya bende arabamı satıp senin arabayımı alsam diyorum makam arabası gibi maşallah baya ugraşılmış bi araç alan hayrını görsün

4. Dj

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya sis lambalı resimleri yokmuydu ;D
  5. Dj

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya iyi satışlar serhat hayırlısı olsun

6. Dj

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz

7. Dj

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... mekanı cennet olur inşallah o hep bizlerle olacaktır
  8. Dj

92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici olsun genelde asfaltta kullanırım arada yağmurda da kullanıyorum ;D şaka bi tarafa en çok benim işime yarar o elektronik ateşleme sizin yakıtla alıp veremediğiniz yok
  9. Dj

92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici Bende isterim

10. Dj

Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim Merhabalar yokta tüpü arabanın içide çirkin buluyorum bide kaplı garajlara giremiyorsun :) bide orjinalliğı buzulmasın

11. Dj

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim subap ayarını motor sesi yuksek devirde dizel gibi ses çıkardıgı için (yüke binerken) bide motor soğukkende dizel gibi çalışıyor o yüzden yakıtta fark edermi bilmem azda olsa bişeyler fark eder otomotik avans yeni çalışmaya başladı hava kaçırıyordu...
  12. Dj

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim arabayı alıp bide benzinlik alıp V12 motorda atacaksın otomotik şanzıman 33 lastik çelik cant ;D

13. Dj

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim havalar kötü güneş çıksında hem pasta cila yapacam hemde subap ayarı zaten kapıda yatıyor yağışta binmiyorum satmayada kıyamıyorum ne işime yarıyacak bilmiyorum
  14. Dj

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim yakıt sorunum devam ediyor subap ayarı yapacam başkada yapacak bişey kalmadı zaten geçen toplam 250 tl benzin aldım 200 km yapmışım 100 km daha yapar bilemedin 120km yapar ;D ;D
  15. Dj

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim H.B Serhat sagol logo için teşekkürler ama bayan dj o :)

16. Dj

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim Merhabalar Serhat teşekür ederiz böyle sıkıntılar olmasa yeni çözümler bulunmaz bende çözüm olarak iki adet katır siparişi verecem çok ekonomik olacagına inanıyorum Detayları sonra açıklarım ;D ;D
  17. Dj

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim Hayırlı ugurlu olsun güle güle bin lastikler orjinal ölçüleri ideal yani :)
  18. Dj

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur Merhabalar ikitellide dolapdere senayi sitesinde 650 tl+200 tl bijonları ama çin malı orjinalin üzerinde bijonları varsa ve aradaki fark 300 ile 500 arası değişiyorsa bence hiçte çin malı yada türk malı almaya gerek yok bence yinede çok karalı değilim...

19. Dj

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) eyvalla serhat hoşbulduk ;D
  20. Dj

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) çamurda çok kirlenir araçlar kar daha iyi ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139