Arama sonuçlarınız

1. B

Toy Hauler Hayali Kuran Kimse Varmı?

eğer ne olduğunu bilmiyorsanız lütfen google da yazın resimlerine bakın. Ben yıllardır bakıp hayal kuruyorum. Biraz da siz uykusuz kalın :smilingimp:. Artık 1.6 x 3.5-4 m boyunda 1,7-1,8 yükseklikte rampalı boş izole bir römork alayım içine de mobilya değil de kampet musluklu bidon portatif...

2. B

Hangi Model Niva Alınır?

Nivaya ben de hayranım. Tüm mekanik araçlara hayran olduğum gibi. Ancak bana piyasası çok yüksek geliyor (donanım ergonomi ve teknolojisine göre). Bakıyorum ediyorum ama bi türlü mantığımı kandıramıyorum.
  3. B

Alım Için Önerileriniz Lütfen

Dacia Duster. Gecen sene aladağlarda spesiyal motorla cikmakta zorlandigimiz yerlere cikisini hayretler içinde izledim. Etrafımda o kadar cok kullanan ve memnun olan insan var ki...

4. B

Tecrübelilerin Tasiyelerini Bekliyorum

Aradığınız cevabı bulamamanızın sebebi sorularınızın basit kısa cevabı olmaması. Kişiye ve beklentilere özel şeyler olması. Bol bol okumalı izlemeli ve kendiniz için neyin doğru olduğun kendiniz karar vermelisiniz
  5. B

Tecrübelilerin Tasiyelerini Bekliyorum

Dostum bu yazdığın her madde hakkında sayfalarca yazı yazılabilecek uzun konular. Forumda bu sorulara verilmiş bir çok cevap da var. Aratırsanız çok daha zengin bir içeriğe ulaşırsınız. cevabı kısa olan : B tipi ehliyetle 750 kg a kadar olan aracları cekebilirsiniz engelliler cekemez diye bisey yok.

6. B

Araçüstü Çadır Yerine Decathlon 2seconds Pratik Çadır???

Arkadaşlar araçüstü çadırları kurmak çok zor değil ama araca monte etmek çıkarmak ve kullanım için tırman in bana çok zor geliyor. Ayrıca roofrack ik kullanamamak da benim için kabul edilmez. Decathlondaki pratik kurulan çadırlar hem ucuz hem az yer kaplıyor hem tırmanma derdi yok. Tek...

7. B

Römork İçin Plaka Sorunu

750 kg altı yada ruhsatsız römorkunuza plaka bastırmazsınız (resmi onaylı) yapmanız gereken römorku taktınızda aracınızın plakasını söküp römorka takmak ........?..??? ama herkes gibi bir plaka (onaysız) bastırıp arkasına takabilirsiniz. Ceza olayına gelince polis istese illa bir yerden ceza...
  8. B

Davlumbaz Yaylası

12-13 ağıstos dolunaya yakın bir durum var. Yıldız (meteor) yağmurları bu kadar aydınlıkta görülebiliypormu?
  9. B

Duster Romörk Kulanımı Ile Ilgili

Eyvallah Zafer cok iyiyim. Motora gezmeye devam (senin kadar olmasa da) O beyin her araca özel bişey ama en ufak hata da yanıyor bayagı da pahalı. Ben vianoda 1 kere 300 eueo verip değiştirmiştim sonra yine bozuldu (soket toprak yıgınına carpıp bükülünce kısa devre oldu herhalde. Sonra 2.kere...

10. B

Duster Romörk Kulanımı Ile Ilgili

Zafer Yangın , suzuki freewind ci zafer dimi? .... Selam.... zafercim eski sistem arabalarda tesisata manuel bağlamak sorun olmuyor, ama yeni sistem arabalarda ya ozel bir beyin (yada kart) bağlaman lazım. Yada römorkun ampulleri cok az elektrik ceken led ampullerle değiştirmen lazım. Ben...

11. B

10bin Tl Altı Enduro

Dostum Kendi yazdığımı yalanlamış gibi olacağım ama sahibinden,com da arattım 2004 KLR650 lere 7-8 bin fiyatlar yazmışlar. Ben zamanında sıfırını almıştım. Şu an alıp arazide kullanan arkadaşlarım da var. Uzun zamandır kullanmış sahibinden , km si ile oynanmamış 50-60 bin km ye kadar (ama hakiki...
  12. B

Yuki Hs400 Atv Yakıt Tüketimi

150 cc 2 çeker basit bir atv 6 lt yakıyordu.... 12 lt çok ama şaşırmadım.

13. B

10bin Tl Altı Enduro

Eğer eliniz anahtar tutmuyor , takım tamir imkanlarınız yoksa 10.000TL ltına alacağınız 600 cc bir enduroyu yurutemezsiniz. Yadatemiz masrafsız600 cc malı kimse 10.000 altına satmaz diyeyim. size tavsiyem klx250 crf250 gibi makinelere bakın. Hoş onların bile temizlerine 11-12 yazıyorlar...
  14. B

Uzun Boylulara Göre 0 Comfort Ve Az Yer Kaplayan Uyku Tulumu

bi de fiyatı 500 TL geçmesin..., cok sey mi istiyorum. elimde cok sayıda tulum var . -10 comfort var cok kocaman. Ferrinonun dunya para verip aldığım acaip ufacık ve -5 comfort olan var ona da sığamıyorum uyuyamıyorum ve sabah dayak yemis gibi uyanıyorum. Carrefour tulumu var 5 para etmez. hem...
  15. B

Bu Karavan Tipi Türkiye De Yasak Değil Miydi?

Yakalanmazsan herşey serbes

16. B

Motokaravan Aliyorum. Yardim Edin Lutfen.

Gerçekler ne yazık ki acıdır. Ben de 98 depreminde eşim ve cocugumla 3 ay 4.25 sally karavanda yasadim. Sonra da biri tabert avrupa diğeri de yine yerli karavanlarım oldu, verdiginiz linkteki karavanlarda yasanmaz demiyorum çadırda da yaşarsın ama bu iş zevk keyif icin yapılan bir iş. çile...
  17. B

Motokaravan Aliyorum. Yardim Edin Lutfen.

Dostum ben biraz bodoslama dalıcam ama kusura bakma. Karavan konusunda amerika türkiye dünyalar farklı. 30 bin lirayatürkiyede 12 ay yaşanacak karavan alıcan bir de 2. Elde zarar etmiycen???? Öyle bişeyin olamayacağını kesin olarak söyleyebilirim. Haaa inat edersen olur nasıl olur bir panelvan...
  18. B

Hayallerimizi Gerçekleştirme Yolunda :)

1.tavsiyem: hazır araç alın. Bu işe bir heves dalıp sonra bıkıp aracını maliywti altına satan cok imsan var (umarım siz de bu duruma düşmezsiniz) 2.tavsiye: aracı yaptıracak paranız hazır anladığım kadarı ile. Güzel. Aracı alın ama radikal değişime gitmeyin hafta sonu bayramlar ve yıllık...

19. B

Vitara 92 Bin Km'de Motor Problemi Hem De Aldıktan 3 Gün Sonra

Dürüst çalışan galerici para kazanamaz bu sebeple ben dürüst galerici olabilecğine inanmıyorum. Galericiler dürüst değil çünkü alıcılar "............" Dürüstçe durumu anlatılan yada kazasız temiz arabaları rayicinden almak istemiyorlar. İllaki mal ucuz olacak .illaki temiz masrafsızı kazalı...
  20. B

Günlük Kullanım Için Tek Araba Olarak Cj5 Düşünüyorum Uygun Mudur ?

Daha büyük bir yanlış yapamazsın

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler