Arama sonuçlarınız

1. STLMS.DZMN

Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

Ynt: Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı Takip.

2. STLMS.DZMN

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Yav arkadaşlar bayadır giremiyordum foruma ama bu duster konusu çok ve gereksiz uzadı. Dustercılar zaten aracın yapabileceklerinin farkında. Defender vb arazi için yapılmış araçlar ile dusteri karşılaştırmak hiç akıl karı değil. En başından beri bunu...
  3. STLMS.DZMN

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Daha önceden niye konuyu takip etmedim diye üzülüyorum. Diyecek birşey bulamıyorum. Tebrik ve teşekkür ediyorum. Takipteyim.

4. STLMS.DZMN

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Çok keyifli bir gezi okuyacağımızdan şüphem yok. Takipteyim.
  5. STLMS.DZMN

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü Abi yapmayın gözünüzü seveyim. Bu konu içinde karavan gören var mı? Ha sen paylaşılan resimlerdekini karavan olarak görüp ona göre yorum yapıyorsan o ayrı. Yani ben bu konunun hiç bir yerinde dusterdan gerçek bir karavan yapılır iddiası görmedim.

6. STLMS.DZMN

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü Mübala edilmiş belkide espiri olsun diye öyle yazılmış. Başlık "..Karavana dönüşümü" olsada içerisinde paylaşılana sanırım kimse karavan diyemez. Bir konu sadece başlığına bakılarak değerlendirilmesi doğru olmaz diye düşünüyorum.

7. STLMS.DZMN

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü Ben bir çelişki görmedim. Demek istediğim herşey açıkken sanki dusterdan karavan olur iddiasında bulunulmuş gibi davranılıyor.
  8. STLMS.DZMN

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü Ayrıca bir araç üstü çadır ile gayet güzel bir kamp aracı olabilir. Bir araç üstü çadır, bir yana açılan tente (altında oturmalık) ve diğer malzemeler bana karavanı aratmaz diye düşünüyorum.
  9. STLMS.DZMN

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü Yav arkadaşlar bir konuyu ne kadar uzatıyorsunuz. Dusterden karavan olacak hali yok demi bunu aklı biraz yeten çocuklar bile bilir. Bu konuda daha ne konuşuyorsunuz? Arkadaş paylaşıyor hoşuna giden olur gitmeyen olur. Konuyu niye baltalıyorsunuz?

10. STLMS.DZMN

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü şişince sığmaz herhalde

11. STLMS.DZMN

Kişisel galeri (Selçuk)

Ynt: Kişisel galeri (Selçuk) Tebrik ediyorum çok güzel fotoğraflar. Su altındaki fotoğrafları nasıl çektiniz ne kullandınız?
  12. STLMS.DZMN

Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir...

Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir... Allah rahmet eylesin. Ailesine de sabır versin.

13. STLMS.DZMN

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü :) Güzel olmuş
  14. STLMS.DZMN

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Bu günde bile bu muhabbet devam ediyor helal olsun.
  15. STLMS.DZMN

terörü protesto edelimmi

Ynt: terörü protesto edelimmi Yazıların belli bir yerden sonrasını okumadım. Teröre karşı bir eylem yapabilmek için hiç bir kimliğe ihtiyaç yoktur insan olmak duyarlı olmak yeterlidir. Bu yüzden gezenbilir olarak da herhangi bir grup olarakda yapılabilir.

16. STLMS.DZMN

.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Milletimize de sabırlar ihsan eylesin. Olağan üstü hal. Vur emri ne gerekiyorsa yapılmalı bu şerefsizler daha fazla azdırılmamalı. “Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayın. Aksine onlar diri olup Rableri...
  17. STLMS.DZMN

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Bu başlık duster başlığı olduğu için diğerleri ile ilgilenmiyoruz, bu nedeni de yazayım dedim.
  18. STLMS.DZMN

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Duster için yeni bir neden oluştu bu güne kadar kimse yazmadı :) Sanırım 1.5 olduğu için ötv zammından etkilenmedi :D

19. STLMS.DZMN

Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım.

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım. Bende zaten kamplarımı şu aşamada, ilk bahar sonu ile son bahar başı arasında yapabilirim. Bu durumda yeter o zaman bu çadır açılıp toplanması hoşuma gitti. Zaten decathlon ankara da geçerken bakıp hızlıca bi incelemiştim. Genel olarakda kaliteli...
  20. STLMS.DZMN

Ankara-Samsun Yürüyüşü

Ynt: Ankara-Samsun Yürüyüşü Yürüyüşünüz için tebrik eder, fotoğrafları beklerim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR