Arama sonuçlarınız

1. STLMS.DZMN

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Madem öyle dana44 nedir anlatın bilelim.

2. STLMS.DZMN

Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım.

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım. Tazikli su püskürtüyorlardır belki? Ben şimdi m2 ye 200 litre saatte suyu gözümde canlandıramadım. Ciddi bir rakammıdır bu? Türkiye de m2 ye saatte 200 litre yağmur yağdığı oluyor mu?
  3. STLMS.DZMN

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Bir soruma daha cevap alamadım :) O kadar zor bir soru olmasa gerek.

4. STLMS.DZMN

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Benim burda sormak istediğim birşey var. Duster da şase yokmuş. Bu araçta var. Şasenin olması aracın zor koşullara dayanıklılığını artırır mı?
  5. STLMS.DZMN

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Ben beğendim aracı, tipi de güzel olmuş offroada daha da yatkın olmuş gibi. Duster konusunda ilk karşı çıkılan nokta şase konusuydu şaselisini yapıyorlar :) iki üç sene daha beklersek lowu kiliti militi neyse işte onu olanını da yaparlar :) Zaten...

6. STLMS.DZMN

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım. Benim kamp yaklaşımım sizin gibi değil ben araç ile gidip kamp yapma düşüncesindeyim. Yani nedir Cuma sabahı gider pazar akşamı dönerim. Bu sıra da kitap okuma, gezi, balık falan çeşitli aktiviteler.

7. STLMS.DZMN

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım. http://www.decathlon.com.tr/TR/2-seconds-ii-yesil-181371066/ Üstadlar bu çadır konusunda ne derler? 200 litre/s/m² duş testi diyorlar bu tam olarak ne anlama gelir? Kurulum açısından falan da kolaylığı hoşuma gitti. Bende konuyu açan arkadaş gibi...
  8. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Artık istemiyorum. Sıkıldım bu mevzudan birşey öğrendiğimiz de yok zaten. Ayrıca duster alsam bile modifiyeye ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Zaten bu başlık altında da dustercilardan çok anti-dustercilar yazıyor.
  9. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yav bu konuyu biri kilitlese de kurtulsak :)

10. STLMS.DZMN

Doğada Kamp Yapmak ve Doğayı Tanımak

Ynt: Doğada Kamp Yapmak ve Doğayı Tanımak Eğerki bu tür korkular var ise kampingde kamp yapmanı tavsiye ederim. Gerçi orayada millet köpeğini getiriyor falan ama idare edeceksin artık. Benim eşimde kedi köpekten korkardı bir kampingde kamp yaptık hiç bir sorun çıkmadı. Yada kalabalık bir gruba...

11. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Valla ne diyim hayırlısı olsun o zaman :)
  12. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yardımınız için sağolun ama dustercilardan ses yok şuanda. Ve siz çok eski mevzuları tekrar gündeme taşıyorsunuz sanırım herkes anlar ki 80 santim karda bu araç gitmez hemde standart lastikle. Zaten karşı çıkanlar konu sıcakken karşı çıktılar ve konu kapandı tekrar tekrar...

13. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yav arkadaşlar siz niye bu kadar karşısınız bu duster a
  14. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yav arkadaşlar siz niye bu kadar karşısınız bu duster a
  15. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Dusterin özelliklerine bakarken bir yerde tavanın taşıyacağı ağırlığı yazmışlardı ama iki kişinin ağırlığından düşük bir rakam yazmışlardı siteyi bulamadım şimdi kaç yazdıklarını tam hatırlayamadım 50-60 civarı birşey yazmışardır herhalde.

16. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Duster a Araç Üstü Çadır takılmasında bir sakınca var mı?
  17. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Olgun bey, teşekkür ederim oldukça açıklayıcı oldu benim için. İnşaallah vakti geldiğinde yani gerekli imkanı sağladığımda duster almak istiyorum tabi eşim beğenirse :) Dışarıdan görünüşü beğendi yakından görmek daha ona nasip olmadı :) Bende sizden daha fazla zora...
  18. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Tuğsan bey, bu konuya burda girmeyelim ve zaten o kadar çok sayfa var ki doğru dürüs birşeye ulaşılmıyor birde biz duster dışı genel konuları burada konuşmayalım. İlginize çok teşekkür ederim. İnşaallah yakında bir konu açarım orda uzun uzun konuşuruz. Olgun bey, epey...

19. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Benim durum biraz karışık ve uzun. Bir yerden para gelecek bazı alınacaklardan sonra kalan para ile araba alacağım bende de dağ bayır gezme sevdası var, yavaş yavaş kampçılığa başladım. Doğal olarak 4x4 ve yerden yüksek araçlara bir ilgim var. Madem bir araba alacağım hem...
  20. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Alamadım bu topicden pek alabilecekmişim gibi durmuyor. +1.000.000 vermemin sebebi bir çok kez aynı şeyin yazılmasına rağmen hala aynı mevzunun devam etmesine bir tepki olması. Böyle giderse verecem bir 8-9 lira bir samurai alacam. Gitsin dağ bayır, boşverecem yeni araba...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR