Arama sonuçlarınız

1. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster +1.000.000 :)

2. STLMS.DZMN

Ankara Kapadokya Ön Keşif Gezisi

Ynt: Ankara Kapadokya Ön Keşif Gezisi Ben paylaşana gidene birşey demedim (2). Ama bu din işidir ne show dünyasının nede turizmin bir parçası değildir. Mevzu çok uzar gider derin bir konu. Selamlar.
  3. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ciddi olarak soruyorum! Adamlar pert arabaları alıp yeniden yapıyorlar bir dustera da ona göre zayıf görünen noktalar geliştirilemez mi?

4. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bu desterin offroad için modifiye yapsak mesela zor şartlarda kırılması yamulma ihtimali olan yerleri değiştirsek olur mu? Ve böyle bir şansımız var mı?
  5. STLMS.DZMN

Ynt: Ankara Kapadokya Ön Keşif Gezisi Ben zaten resimleri paylaşan yada ziyaret edenlere birşey söylemedim. Bu yanlış sizinde söylediğiniz gibi işletmecilerin yanlışıdır. Ben sadece olayın yanlış olduğunu belirtmek için topic e dahil oldum. Yoksa forumdan kimseye birşey söylediğim yok. Kadri...

6. STLMS.DZMN

Ynt: Ankara Kapadokya Ön Keşif Gezisi Konu çok dağılmasında dini konulara dikkat edilmesi gerekir. Semazen görmek isteyen konyaya gitsin. Kadir Çözdemirden bir yorum ; http://www.youtube.com/watch?v=R4QXWymEFPM

7. STLMS.DZMN

Ynt: Ankara Kapadokya Ön Keşif Gezisi Fotoğraflarda birşey dikkatimi çekti, semazenler ile dansözler aynı mekanda mıydı?
  8. STLMS.DZMN

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Parası olunca duster almayı düşünen birisi olarak duster başlıklarını takip ediyorum. Ama hala anlaşılamayan birşey var gibi görüyorum. Duster sahibi olanlardan hiç kimse defendera veya rüştünü ispatlamış araçlara kafa tutar duster diyeceğini sanmıyorum. Duster alanlarda...
  9. STLMS.DZMN

lada design :)

Ynt: lada design :) Üzerine gerçek çim ekilse çok güzel olurmuş :D

10. STLMS.DZMN

Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik

Ynt: Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik Allah rahmet eylesin. Yakınlarının başı sağolsun.

11. STLMS.DZMN

En İyi Su Arıtma Yöntemi ?

Ynt: En İyi Su Arıtma Yöntemi ? Çok sağol hocam kaynatmanın en garantili yöntem olması beni sevindirdi şahsen damıtmayı en garantili yöntem diye tahmin etmiştim. Damıtmak için gerekli süreyi tahmin bile edememiştim :D
  12. STLMS.DZMN

Ynt: En İyi Su Arıtma Yöntemi ? Forumda sayfaları okurken aklıma geldi en temiz suyu nasıl elde edeceğiz diye. Tablet ile temizlenen suyun tadının kötü olduğunu yazmışlar, uv den pek verim alamadıklarını yazmışlar, en iyisi kaynatma falan demişler. Daha önce okuduğum konulardan birisinde de...

13. STLMS.DZMN

Ynt: En İyi Su Arıtma Yöntemi ? Cevabın için çok sağol, yalnız düdüklü yerine başka birşey koysak daha iyi olur gibi düdüklüyle gezen kampçı görmedim hiç :) her hangi bir kabın üstüne bir delik açıp ordan boru ile buharı dışarı alsak aynı şey olur mu acaba?
  14. STLMS.DZMN

Damıtma, kaynatma, tablet, uv, ... gibi bir çok seçenek var. Bunlardan en garantilisi en temizi hangisi? Damıtmadır diye tahmin ediyorum. Eğer öyle ise kampta bu damıtma işi nasıl yapılır düzenek ve malzeme olarak?
  15. STLMS.DZMN

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler Bu bilgi için teşekkürler. Diğer yerler içinde bu yöndeki bilgiyi beklemekteyim. İlgililerin dikkatine :D

16. STLMS.DZMN

Kurtboğazı 4 Tam 1 Robot Gezisi

Ynt: Kurtboğazı 4 Tam 1 Robot Gezisi Daha fazla resim gelir inşaallah :)
  17. STLMS.DZMN

Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında

Ynt: Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında Annem bunun ayaklıya çevirebilir :D İki kes iki dik bu iş tamam :D
  18. STLMS.DZMN

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? 72 sayfa dile kolay :) devamı nerde bu konunun :)

19. STLMS.DZMN

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler 1- Hirfanlı barajı 2- Çubuk, Ay Kayası 3- Kesikköprü baraj gölü'nün batı kıyısında Dede Oğuz'un Yeri 4- Sorgun yaylası 5- Çamlıdere çamkoruy mevkii aluçdağ 6- Beypazarı karaşar'da 7- Işık dağı, karagöl 8- Nallıhan-Andız Yaylası 9-...
  20. STLMS.DZMN

Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum

Ynt: Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum Bu güne kadar niye takip etmemişim ben bu konuyu :) Kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR