Arama sonuçlarınız

1. STLMS.DZMN

Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Sonuçta kampa gidecek olan insan o sitelere bakacak, tek avantajı daha kolay karar verebilir insanlar nereye gideceklerine bu kampçıların sayısını artırmaz diye düşünüyorum. Türkiye çapında kamp alanlarının kendini tanıtacağı bir site yapmayı bile...

2. STLMS.DZMN

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Bu kamp alanları kendilerine neden güzel bir site yaptırmıyorlar anlamıyorum. Şöyle bol fotoğraflı bol açıklamalı. Bakıp anlayıp ona göre karar versek fena mı olur. Yaz olan imkanları, yaz yerini, yaz fiyatını, koy fotoğraflarını insanlar baksın gelsin.
  3. STLMS.DZMN

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Ben bu arada yüzme bilmiyorum ne olacak :D

4. STLMS.DZMN

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Çubucak Orman kampı Marmaris - Datça yolu 23. Km Evcan Camping Hisarönü Köyü - Kerdeme Mvkii Hisar Camping İnbükü Orman Kampı Marmaris - Datça Karayolu 25. Km Sargın Caravan Camping Hisarönü sınırları içerisinde yukarıdaki kamp alanları var galiba :)
  5. STLMS.DZMN

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Andaç, hisar önünde bir kaç tane kamp alanı var galiba araştırırken kamp yerlerini bir kaç tane denk gelmişti yanlış hatırlamıyorsam eğer :) Tekrar hemen araştırayım :) Bende kendimden eminin hanımdan değilim :)

6. STLMS.DZMN

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos O zaman sizden öğrenecek çok şey var :) Evet genelde baktığım kamp resimlerinde hep ağaçlık yerler görünüyor inşallah öyledirler. Ben Gökova Camping (Akyaka) burayı veya İnbükü Camping gibi biryer düşünüyorum buralarda sanırım su ve tuvalet sorunu olmuyor...

7. STLMS.DZMN

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Bu tatil bizim için bir çok ilk olacak :) bir nevi deneme. Bizede daha sakin yer lazım. Kamp olayını seversek (ben kesin severim de hanımdan emin olamıyorum) full ekipman alımına başlayacam kamp dönüşü. Çadırı ve bir çok malzemeyi nerden ne alacağıma kadar...
  8. STLMS.DZMN

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Bende 1-9 agustosta benzer bir programla kamp yapmak istiyorum. Eşimle birlikte. İkimizinde ilk kampı olacak :) marmaris, datça, akyaka bu civarda bir kamp alanı seçme aşamasındayım. Kampın son bir kaç gününde kaş a geçip deneme dalışı yaparak ilk...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR