Arama sonuçlarınız

1. S

Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız)

Ynt: Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız) Sayın yuğun teşekkürler...sizin çalışmalarınızıda yakından takip ediyorum.sizede kolay gelsin. en kısa sürede tanışmak dileğiyle....salih ve serkan güranç....İzmirden selamlar...

2. S

Kaz Dağları (İda) Ayazma Mesire Alanı

Ynt: Kaz Dağları (İda) Ayazma Mesire Alanı Paylaşımınız için teşekkürler...salih ve serkan güranç . İzmirden selamlar...
  3. S

Ynt: Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız) sayın Aslanahmet teşekkür ederim..,sayın brekantp ve marmariscj7 sağolun. Aracım 1979 model mercedes 207 ,75 bg,2400 cc dizel bir araçtır.1991 Can karavan yapımı.İç dizaynını yakında resim çekip göndereceğim...İzmirden selamlar. Her şey...

4. S

Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş)

Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş) şenol bey ,karavanınızı iyi günlerde kullanın..salih ve serkan güranç , izmirden selamlar.....
  5. S

Ynt: Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız) sayın Atilla dinçer ,günözkolayli,buralpi,metin 0035,drares,Kurtadam,Esinti 35,canoş,toffy.mayıstosböce,gezmen ve derindeniz 1 hepinize teşekkür ederim..Herşey gönlünüzce olsun... arda nın da selamı var ....geziler de buluşmak üzere.... İzmirden...

6. S

Barcelona Sirkinin Karavanları

İzmirde bulunan Barcelona sirkinin karavanlarından birkaç kareyi sizinle paylaşmak istedim. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

7. S

Dün akşam boya,tesisat,döşeme işleri bitince ....(halen işleri var) bu haliyle 4-5 yıldır tarlada yatan karavanımızı yollara çıkartmanın keyfiyle sizinle paylaşmak istedik.Buradan desteğini esirgemeyen Cem ULUDİNC,Metin0035,Günözbey,Derindeniz,Kurtadam ve Atiladiye çokkk teşekkür ederiz...
  8. S

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... Çok güzel bir düşünce Salih & Serkan Güranç olarak biz katılırız.Yer konusunda ise sadece fikir üretme adına söylemek istiyorum...O dönem tam Çanakkale ve şehitlikler zamanı...belki şenlik...şehitlik ziyareti vs...
  9. S

2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Yardımlarından dolayı murat sargın arkadaşımıza da yeşekkür ederiz.....

10. S

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Motokaravanı olanlar (Camper+semi integral+alkovenli) 1.KARAGOZLERS 2.TAİGA 3.İNSEL 4.TOFFY 5.OSAK 6.BURALPDİ 7.SABİHA33 8.centilmen 9.cesuregelim 10.DALGIÇ 11-Salih 35 (SalihGüranç) Çekme Karavanı Olanlar 1.ANKİRALI 2.FATBUG 3.SERKANGÜRANC 4.YUGUN...

11. S

2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Teşekkür ederim arkadaşlar...Şimdilik araç bakımını yaptırdık...Dış karavan boyasnıı tamamlıyoruz.Sıra döşemelere geldi.Bugün dedöşemeci ile görüşeceğiz.İnşallah 1 hafta 10 güne kadar yollardayız.Bitince fotoları atacağız arkadaşlar....Bizi yalnız...
  12. S

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Kolay gelsin....iyi çalışmalar dileriz. salih ve serkan güranç. İzmirden selamlar....

13. S

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Erden bey aracınız hayırlı uğurlu olsun.....her şey gönlünüzce olsun...salih ve serkan güranç ..İzmirden selamlar...
  14. S

Yarıyıl tatilinde Datça kaçamağı...

Ynt: Yarıyıl tatilinde Datça kaçamağı... Güzel bir gezi olmuş, paylaşımınız için teşekkürler...salih ve serkan güranç.... İzmirden selamlar...
  15. S

Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent)

Ynt: Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent) Erkan bey hayırlı uğurlu olsun.... salih güranç..İZMİRDEN SELAMLAR...

16. S

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Kolay gelsin ,iyi çalışmalar dileriz.serkan ve salih güranç..İzmirden selamlar...
  17. S

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Kravanınız hayırlı olsun.....Her şey gönlünüzce olsun..yolunuz açık olsun...salih güranç...
  18. S

2010- İzmir Çevresi Gezilerimiz

Ynt: 2010- İzmir Çevresi Gezilerimiz Paylaşımınız için teşekkürler ,,,güzel bir gezi olmuş.....salih ve serkan güranç...

19. S

Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010)

Ynt: Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010) Güzel fotolar , verdiğiniz bilgiler ve paylaşım için teşekkürler...
  20. S

Nemrut Gezimiz (2009) Sadık Kököz

Ynt: Nemrut Gezimiz (2009) Sadık Kököz güzel fotolar ...paylaşımınız için teşekkürler ....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.