Arama sonuçlarınız

1. Güneşin Sofrası

Araç Uygunluğu Ve Tavsiye

Akmühendis güzelce tavsiyelerde bulunmuş. Ben'de ek olarak, eğer gezecekseniz küçük karavanın çok avantajını olduğunu düşünüyorum. Karavanı çeken aracın tork gücünün beyir gücüne göre daha önemli olduğunu biliyorum.

2. Güneşin Sofrası

May Karavan

Ben karavancılıkta yeniyim bildiğim kadarıyla fikrimi söyleyeyim.Fazla büyük olması, pis su deposu olması benim için eksiler. Çünkü ağırlığı artırıcı unsurlar. Bunlar eksik olsun şasi Alko olsun bana göre.
  3. Güneşin Sofrası

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

TIPOON THE TRAVEL MACHINE, Modüler çekme karavanı çok beğendim. Böyle bir karavanın maliyeti herhalde çok yüksek olur. Güney karavanın anlatılmasına göre bayağı hoşuma gitti. İnternet sayfasına girip ürünleri inceledim. Ürünlerin tanıtım kısmının daha özenli yapılmasının iyi olacağını...

4. Güneşin Sofrası

Şirket Üzerine Çekme Karavan Alımı

Karavan Dostları Merhaba, Benim bir arkadaşım sigorta eksperi, işi gereği seyahat ediyor. Şimdi sıfır çekme karavan almak ve seyahatlerini bununla yapmak istiyor. Aldığı çekme karavanın KDV sini ve yolculuk masraflarını şirketinde muhasebe hesaplarına işletebilir mi? Kendi muhasebecisi çekme...
  5. Güneşin Sofrası

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Karavan dostları merhaba, Buzdolabında kullandığım sistemi sizlerle paylaşmak istedim. Çekme karavanımda kullandığım mini buzdolabı için, iki adet 65 amper orbus marka jel akü(taşıması kolay olsun diye bir büyük yerine iki küçük) ve 1000 watt tam sinüs orbus marka invertör aldım. Bir akü ile...

6. Güneşin Sofrası

Çekme Karavanda Arka Görüş Kamerası

Süleyman Cirit cevabınız için teşekkür ederim. Bu ürününün elektrik bağlantısını sanırım araçtan giden kablolarla yapmak gerekecek. Ayrıca devamlı kamera kamera açık mı kalacak? İhtiyaç duyduğumda arkayı görmek istesem nasıl olur? Saygılarımla.

7. Güneşin Sofrası

Çekme Karavanda Arka Görüş Kamerası

Karavan Dostları merhaba, Çekme karavanıma arka görüş kamerası taktırmak istiyorum. Seyahat sırasında ve geri gidişlerde istediğim zaman karavanın arkasını görmek istiyorum. Aracım Fiat Doblo çekme karavanım, Pino Cachalote. Araç ile karavan bağlantısı olan kablolardan(sinyal ve ışıklar için...
  8. Güneşin Sofrası

Ford Transit Custom Ve 750 Kg Altı Çekme Karavan

Cemal Altın Kılıç teşekkür ederim. Benim karavanım 750 kğ altı olduğu için yolculuk sırasında eşyayı çekici araçta taşımayı düşünüyorum. Bu sebeple demire ekstra bir yük binmeyecek.
  9. Güneşin Sofrası

Ahşap Karavan

Bahsettiğiniz sitede karavanlar çok çekici. Yalnız bu karavanları çekmek çok zor olsa gerek. Bunlar ancak sabit kalınan yerlerde kullanılır herhalde.

10. Güneşin Sofrası

Ortiz 5.25 Classic Karavanımızı Aldık.

Daha hafif olsun diye bir sürü parada harcıyoruz. Mümkün oldukça yük taşımamak benim için daha iyi.

11. Güneşin Sofrası

Ford custom araç arayışındaydım, fiat doblo 105 hp araç aldım. Çeki demirinin hazır olması ve araç İzmir'de olması tercih sebebim oldu. Yolculuğa çıkmadan önce, karavanı araca takıp çalışma yapacağım.
  12. Güneşin Sofrası

Karavan Dostları Merhaba, Siteden mümkün oldukça bilgi edinmeye çalışıyorum. İlk defa çekme karavan aldım ve buna uygun çekici araç alma aşamasındayım. 750 kğ altı Pino marka karavanım var. Bunun için ford custom veya renault trafic araç almayı düşünüyorum. Almak istediğim araç 2012, 2013...

13. Güneşin Sofrası

Çeki Demirini Ruhsata Işletemiyorum:((

Sayın Cirakoğlu, Teşekkür ederim, dediğiniz gibi internette çekici demiri ford transit custom araçlarında kullanıyorlar. Ayrıca araçların modellerinide yazmışlar. Bu durumda ford transit customlarda 2012 yılınından sonrakiler için çeki demiri takılır görünüyor. Yinede araç alınırken ruhsattaki...
  14. Güneşin Sofrası

Çeki Demirini Ruhsata Işletemiyorum:((

Karavan dostları merhaba, Çekme karavanıma çekici alma konusunda hala karar veremedim. Ford transit custom almayı düşünüyorum. Araçın özelliklerini internetten araştırdım, römork çekme ağırlığı hakkında bilgi bulamadım. Ayrıca e-mail ile firmaya sordum, beni bayisine yönlendirdi. Telefonla...
  15. Güneşin Sofrası

Çekme Karavanda Torsiyon Sistemli Dingil

Yeni aldığım karavanın frensiz römork olduğunu sanıyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İbrahim

16. Güneşin Sofrası

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Cevaplarınız sayesinde fren mekanizmasının nasıl çalıştığını inceleyince anladım, teşekkür ederin. Bağlantı yerinin orada körükle örtülü yay sitemi var. Anladığım kadarıyla, araç fren yaptığında bu yay esneyerek fren sistemini devreye sokuyor.
  17. Güneşin Sofrası

Karavanın özelliklerinde, Kaplin – çeki sistemi : Kaplin & mekanik fren diye geçiyor. Ayrıca karavan araca bağlandığında fren teli bağlanıyor. Bu tel römork araçtan bir şekilde ayrılırsa fren yapması için devreye giriyormuş. Bu sistemin frenli bir römork olduğunu bilmiyorum, her halde...
  18. Güneşin Sofrası

Yücel Bey cevabınız için teşekkür ederim. Yalnız yerli karavanların hemen hemen hepsi frensiz römork değil mi? Bu karavanlar nasıl çekiliyor, anlamadığım bir durum!

19. Güneşin Sofrası

Karavan Dostları merhaba, Ben Pino Cachalote çekme karana aldım. Bunun için araç araştırıyorum. Mesela Doblo 1.6 105 hp multijet araç bu karavanı çekmek için yeterli güce sahip. Doblonun teknik bilgilerinde: Maximum römork kapasitesi (frenli / frensiz) (kg) 1300 / 500 yazıyor. Karavanımda...
  20. Güneşin Sofrası

Tiny House Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Merhabalar, Daha önce bir tanıdıktan duymuştum, tekerlekli römorklar için belediye bu araçlar için trafikten ruhsat istiyorlarmış. Ruhsat yoksa araca ruhsatsız yapı muamelesi yapıyorlarmış. Bu sebeple böyle bir şey yapmadan önce bu konu hakkında belediyeden görüş almak iyi olur diye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR