Arama sonuçlarınız

1. arsipelege

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Şoför koltuğuyla tek kişilik yatak olacak.

2. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Biraz önce öndeki tekli koltuk da halloldu,
  3. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Mehmet Hocam pazar günki desteğiniz beni bir hafta öne taşıdı inanın buna, yoksa o servis kapağı sorununu gördüğümde takımları bırakıp gitmek geçiyordu aklımdan. Onun üzerine hidroforu bile çalıştırmak baklava tadındaydı daha ne...

4. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Selahattin bey hayırlı uğurlu olsun aracınız güle güle kullanın. Eksik konusunda haklısınız,ama biz bunu seviyoruz... yoksa karavan yaşamı kendi başına uğraş. :) Abanta ne yazık ki henüz katılmam için çok erken. Daha çömez bile değilim. kısa...
  5. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Hastane güç ünitesinden çıkma oldukça hesaplı 65 A. kuru aküler buldum, 6 adet adım. Mükemmeli beklemiyorum ama şu an için oldukça iyi görünüyorlar. Bakalım?

6. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum yat

7. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Çek
  8. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Çek yat ve koltukların da döşemeci de işi bitti,sıra şimdi montajda.
  9. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Brandayı hiç deneme fırsatım olmamıştı. Şöyle bir açıp değerlendirme yaptım. Bir takım da branda mafsal kol takımı almıştım ama uygun bir modifikasyon yapamazsam kullanmayacağım. Çok kaba ve hantallar. klasik iki adet teleskopik direk ile...

10. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Çekmecelere frenli teleskopik ray taktım. Şua ana kadar hiç bir malzemenin fiyatı bu kadar koymamıştı, 6 çekmece rayı 115 TL. Birde planda olmayan kısmı evdekiler gibi çekmeceler yerinden alınamıyorlar, vidalı bağlantıların sökülmesi...

11. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum tezgah tamam
  12. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum ve mutfak tezgahı için çalışmaya başladım

13. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum kaabin iç düzenlemesi
  14. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Kabin de tamamlandı
  15. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum devam

16. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Arşimet'i saygıyla andım o sırada
  17. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum İşlerin %99 a yakın kısmını yalnız başıma yapmak zorunda kaldım. Bezen küçücük bir parçanın ucundan tutulması büyük nimet olabiliyor. Duş kabininin araç duvarına gelen kısmına minefloyu yapıştırmak için birinin tutması gerekiyordu...
  18. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Yapıstırma için Önce baly kullandım ancak sürmesi son derece sorun oldu, sonra tabancayla atılabilen sefox diye bir ürüne ulaştım,tabancayla atmak işimi bayağı kolaylaştırdı. Sprey boya tüplerine de doldurtarak her an hazır tutabildim. Tabanca...

19. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum izolasyon malzemeleri
  20. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum duş kabinin imalatında dış yüzeye deri iç yüzeye ise kum desenli mineflo kullandım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR