Arama sonuçlarınız

1. arsipelege

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Duvar kaplamaları da tamalandı

2. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum pencere kenarları
  3. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Tavan da ve yan duvarlarda da aynı izolasyonu kullandım. Yan duvarların son 50 cm lik kısmına,gerektiğinde hasar tamiri yapılırken kolaylık sağlaması için folyolu cam yünü kullandım.

4. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Zemin tesviyesi için oluşan kot farkı yükseklik, Ayakkabı ve terlik için iki minik dolap olarak değerlendirildi.
  5. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Zemin izolasyonunu kauçuk izoflex ile yapıldı

6. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Koltuklar yıkadıktan sonraki halleri bayağı iyi oldu

7. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum 1
  8. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Koltuk döner mekaniği
  9. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Yine uzun bir ara gibi oldu ama foruma ara verdim yoğun tempo devam eti ve neredeyse işi bitirdim .işte birkaç fotoğraf.

10. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Sn mabirsen ,Ocak genişliği 52cm. 3cm önde 2cm. arkada pay var.Tezgah 55 cm oldu. Koridor 55 cm. Ancak ocağı gördükten sonra KIPÇAK Hocamdan bir hatırlatma geldi. Camın üzerindeki metal tencere altlıkları, titreşimle ses yapıyormuş.Alacak...

11. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum ilaveler.
  12. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Mutfak tezgahı da mermerit dökümden geldi. Döküm sırasında içine esnek ve hafif olması adına 14 mm. kavak kontraplak hazırlayıp koydum. Evye olarak 35 x 28 15 cm krom küvet kullandım.Kapı tarafına menteşeli ilave, çekyatın açılmasına izin...

13. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Sayın TUGAY58 Plaka kapanıyor.Arka lambalar kıl payı açıkta kalıyor. Planım motosikletlere de orijinal plaka yerine yapma plaka taktığımız da orijinal yanınızda olduğu sürece bugüne dek sıkıntı yaşamadık,(oğlumun motosikleti) ek bir plaka...
  14. arsipelege

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Vahit bey, Allah kolaylık versin, aracınız bu iş için mükemmel denk gelmiş. Bir dönem 12 m3 ler Bursa'da 50 cm uzatılıyordu, onlardan sanmıştım önce. Uygulamalarınızda çok iyi gidiyor. İnşallah karavanı bir an önce istediğiniz gibi tamamlarsınız...
  15. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Özetle araçta çeki kancası mevcut . bahsettiğim ayna çeki kancasının monte edildiği son parça.

16. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum İyi akşamlar sn mabirsen, Arka aynadaki 4 deliğe monte edilen çeki kancasını çıkarıp yerine bu parçayı takıp diğer parçaları buna takarak rampayı oluşturuyorum. Yine 4 vida ile ayırıp çeki kancası ile normal moda geçiyor.
  17. arsipelege

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Kolay gelsin . Sarıkız güzel ve oldukça hızlı gidiyor.Bende Arşipel' in imalatını sürdürüyorum. Ben başladığımdan buyana içeride hiç bir uygulama yapmadım, henüz içerideki işlere başlayacağım.Dışarıda biraz fazla detaya girince,epey...
  18. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum rampa kurulu halde

19. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum rampa3
  20. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum rampa

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN