Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum
Tüm dostların geçmiş olsun dilekleri için teker teker teşekkürler ediyorum. Çok sağ olun,var olun.
Sağlık mutluluk dileklerimle.
Herkese merhabalar.Bir süre forumdan ve karavandan Uzak durmak zorunda kaldım.Tekrar işin başındayım. Tavan havalandırmaların açılması ve montajı sırasında,Üzerine çıktığım taburenin azizliğine uğrayarak düşmüş, kalkmış ciddiye almamıştım...
sayın mv sahin Destek talebiniz için çok teşekkür ederim,memnun oldum.
sayın mabisen teşekkürler, sizin çalışmalarınızı da baştan sona ilgiyle incelemiştim.Benim çalışmalara da Mutlaka katkınız olmuştur.
Buralpti Levent bey bu şimdi...
Atilla Bey Çok resimler için teşekkür ediyorum, bu resimleri ben bulamadım sanırım. Bir gün önce sorsam, cevap baklava tadında olacaktı. Şimdide kontrol amaçlı kullanacağım. Elinize sağlık.
Mehmet bey (KIPÇAK 70) teşekkürler. Önümüzdeki...
Bu hafta sonu Aracın dışındaki işler sonunda bitti.
Alt depoların şablonunu çıkardım,1,2 mm304 CrNi Paslanmazdan imal edeceğim, forumun birçok kısmını inceledim ama bu kasalar için ölçülü bir resim bulamadım. Yapım aşaması ile ilgili çokça...
Sayın TA2RX Şimdi fotoğrafları inceledim,iyi bir ölü alan, boydan boya içi boş sanırım. Akülere kadar da ulaşımı kolay görünüyor, öneriniz için teşekkürler.
Sol tarafın camlarını ve tavan havalandırmalarını da taktım bu gün.Aracın dışındaki işler toparlandı sayılır. Geri görüş kamerası,alarm cihazı su tankları pompalar vb. muhtelif cihazlar için kablo kanallarını planlamaya çalışıyorum. Daha...