Arama sonuçlarınız

1. arsipelege

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Sayın drares, ağırlık konusunda maksimum hassasiyetimi sürdürüyorum, araç 2080 kg ile işe başladım,dış uygulamaların bitiminde tekrar tartacağım.aşama aşama tartımı sürdüreceğim. Yatak açık halde tüv e girmek gerekebilir Hatta projede de...

2. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Sayın Akdeniz45 Gözlemleriniz mükemmel. Bunu söylemek benim için gerçekten üzücü, sürgülü kapının yanı ne yazık ki dışa açılır tip.Bunu nasıl çalışır tutabileceğim bilmiyorum.Montajı yapar yapmaz ilk kapıyı hareket ettirdiğimde işkenceye...
  3. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Üst konstrüksiyona hazırladığım branda montaj braketine, brandayı da monte ettim. Bu pazar tavan havalandırmaların kesim ve montajını yapıp, üzerine güneş panellerini de kalıcı olarak takacağım. Böylelikle aracın dışında yapılacak işlerin büyük...

4. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Uydu anteni de kalıcı olarak monte edildi aracın içine giren kablo geçiş parçası ve izolasyonu tamam.Aracın orjinal teybi bozuktu, yeni bir Cd Dvd çalar aldım, monte ettim.video kabloları ile yeni teybin kabloları arkada çok yer tuttu montaj...
  5. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum cam detay

6. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum ikinci pencere

7. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Yan camların imalatını tamamladım.Çerçeveler kendi imalatım Kilitli kollar ve menteşe profilleri Antalya serdar ustadan alındı,Camlar Solid polikarbonat Pleksiye oranla çok daha sağlam, UV dayanımlı ve daha berrak ışık geçirgenliği var.Tek kat...
  8. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum tesisatın geçtiği şasenin üzeri.
  9. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum basamak

10. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Bu arada, ben yaptım siz yapmayın diye bir hatırlatma, Basamağı yaptım montaj için marşbiyet ve şaseye delik delerek vidalı bağlantı yaptım ancak, Şaseyi delerken matkap ucu yumuşak bir şeyleri de deldi. Nasıl olsa oldu artık deyip devam ettim...

11. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Meşe'nin yapımcısı Mehmet Kıpçak Hocam ziyaretime geldi. Mini sürgülü havalandırma camlarından birini, küçük bir operasyonla biraz daha fazla açılmasını sağladı.
  12. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum montajlı

13. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum yatay bağlantılar
  14. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Yaklaşık 1 aydan bu geldiğim nokta, Genel anlamda dışarıdaki işlerin tamamını bitirmek üzereyim. Paneller için hazırladığım orjinal araç pimlerine sökülüp takılan taşıyıcı konstrüksiyonun montajı tammalandı
  15. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Havalandırma altta kalacak şekilde panelleri yükselttim, hem ısıyı daha kolay deşarj edebilmek, havalandırmanın yağmurda açık kalması halinde koruma, tam açılır değiller ama dışarıdan gelecek güvenlik riskine karşı da ek bir engel teşkil edecek...

16. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Bu cumartesi tavan ekipmanların yerleşimini yaptım, solar panellerin şasesi aracın orjinal bağlantı noktalarına, de monte edilebilir bir konstrüksiyonla tamamlandı, Aynı konstrüksiyon brandayı ve açma mafsallarını da taşıyacak sağlamlıkta, tüm...
  17. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum model
  18. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum İşe başlamadan birde maketini hazırlamıştık çocuklarla ama oransal olmasına rağmen çok faydalı olmamıştı. makette önde olan wc reel boyutta hiç kullanışlı olmadı. o nedenle bu tasarımı kullanmadım. örnek olması adına fotosunu koyuyorum.

19. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum pencere imalatı
  20. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum atölye 2

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131