Arama sonuçlarınız

1. arsipelege

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Bayram ve sonrası küçük bir tatilden ardından tekrar işin başındayım. Tatilde seyahat sırasında Ostimde Burak oto çıkmacıdan 2 tane yeni tip ön koltuk aldım. İstanbul'dayken Tuzladan havalandırma menfezleri bot şalter tank pis su temiz su...

2. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Melih bey tebrikleriniz için teşekkürler. Bu kartonla iç detay uygulamaya sebep olan sn. Buralpti dir. 2013 Maltepe sahil buluşmasına otomobille katıldığımda ısrarla hatırlatmıştı,henüz araç olmadığı için 1/10 ölçekli maketini yaptım,1/10...
  3. arsipelege

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Evet tonaj. :( yapım aşamasına geçmeden vazgeçeceğim ilk engel olarak önüme çıkacaktı. Çok fazla taşıyıcı konstrüksiyon çıkıyordu. Benzer başka hiç bir örnek bulamamaktan da şüphelenmiştim. Slide-up otobuş tarzı araçlarda çok ça...

4. arsipelege

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Daha manuel başka bir proje. bunu uygulamayı bayağı düşündüm. Ancak kazanılacak alana 2 kişi için şu an çok ihtiyaç duymadık. İleriki deneyimlerimiz ne derece fikrimiz değiştirir bilmiyorum.(biraz da gözüm kesmedi desem)
  5. arsipelege

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Şadan bey bir double back var ki çok kullanışlı alan yaratıyor stransporter uygulamasının fotoğraf ve videosunu eklemeye çalışacacım. dış dizayna dokunulmadığı için çok da uygulanabilir geldi bana. Ama ilk camper için riske...

6. arsipelege

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) İyi akşamlar, Actuator olmalı evet, Kıpçak70 Hocamda selonoid olmazmı diye sormuştu. selenoid min 1 bar basınçtan aşağıda çalışmaz pilot valf yardımıyla diyaframı sürüyor. Actuatör için Karakoy'de bir pnomatikçide 65€+kdv...

7. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum detay
  8. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Arşipel'in (Ege denizi) mavi beyaz dalgaları arasında yunuslar teması.
  9. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Bugün yağmur bir ara verdi, o arada yan mavi kuşaklar hazırdı yapıştırttım. Adil Erdoğan bey affına sığınarak aracından mavi kuşaklarını kopya çektim.(kendisini arayarak izin de aldım ama). Böylelikle araç biraz olsun kamyonet imajını...

10. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum motosiklet taşıyıcı

11. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum sayın arda bu motor çok mükemmel, kontrollu ve güçlü, rampada dur kalk bana mısın demiyor biraz kilo da var. Denemek için yazın yeğenimin İzmir'de 125cc Carry scoterini kullandık, Motor kullanamaktan soğudum 5 km yolda.:) karavanın içine...
  12. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Çok teşekkür sayın yugun .Cümle araç kullananlara.

13. arsipelege

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Atilla bey merhaba sizi epeydir takip etmekteyim, Benim projede her yaptığnızı değerlendirdikten sonra bir kez daha düşünmeye, bana göre olumlu olumsuz tarafları değerlendirmeye, ince bir süzgeçten geçirdikten sonra karar...
  14. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Yücel bey linkinizden iyi bir motosiklet tutkunu olduğunuz da anlaşılıyor, bende yıllarını motosiklet üzerinde geçirmiş, artık daha dingin 250 cc scoter sürücüsü olarak motosiklet tutkumu sürdürüyorum ,Motosikletimi karavanın arkasına da...
  15. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Yücel ve Bekir beyler, teşekkürler.

16. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum sayın aka,Gardrop konusunu eşimle sık sık tartışmamıza rağmen hep son önceliğe attık. Nedeni için gardropta duracak giysi olması gerektiğinde uçak kabin size mini valizi bu iş için kullanalım gerektiğinde ütüleyip kullanırız der,tüm üstleri baş...
  17. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum ve yedi
  18. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum altı

19. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum beş
  20. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum dört