Arama sonuçlarınız

1. arsipelege

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum üç

2. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum iki
  3. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Sayın Akdeniz45 çok haklısınız,bagaja kıyılır mı. Ben birde bot için alan arayışı içindeyken. Aracı alana kadar çözüm bulamamıştım. Alır almaz bir demo yaptım aşağıda resmini ekleyeceğim. Bagaj boşluğu, çamurluk çukurunun üzerinden 15 cm...

4. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Teknik resim.
  5. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum İç tasarım hakkında birkaç eskiz ve sayısız plandan yaptığım inceleme sonunda, karar verdiğim planı ekliyorum.Arkada sabit bir yatak ile alanı atıl hale getirmeye kıyamıyor, kısa günlük turlarda aktif kullanılabilen geniş bir hacim düşündüm...

6. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Karavan camı konusunda (ekonomik ve amaca uygun) arayış içerisindeyim. bilgisi olan arkadaşların yönlendirmesine ihtiyaç duyuyorum. Sağ taraf için 100-125 cm X 40 -50 cm ölçüler arasında 2 adet, 45 x 45 bir adet 20X40 cm wc için 1adet cam...

7. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Hepimiz bu süreçleri yaşadık Finale ulaşanların anılarını dinledik ve heyecanlandık,gezilerine ortak olduk forumdan. Umarım herkes hedefine, istediği seviyenin de üzerinde ulaşır. Allah utandırmasın diyerek herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
  8. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Bu da Arşipel
  9. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Arşipel Projem 2 yıllık bir proje olup Adana'ya gelme kararımla, mevcut Teknemi satmamla birlikte başlamış oldu, ekte resmini ekleyeceğim teknenin polyester aksamı dışındaki tüm donanımı tarafımdan tamamlanmıştı.Plan İzmir Karaburun'du ama...

10. arsipelege

Tüm site takipçi ve katılımcılarını saygıyla selamlıyorum, Ege'nin mitolojik adı, Adalar denizi /Arşipelogo, Cevat Şakir değimiyle Arşipel adını taşıyacak Motokaravan'ımın yapımına başlamak üzere hazırım. Bir İzmir'li olarak kalbimin Ege kaldığını bilmenizi isterim.Ancak işim gereği Adana'da...

11. arsipelege

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Bu süre içinde forumdan olsun, tanıştığım gezgin dostlar aracılığı ile bir çok detay hakkında oldukça bilgi derlemiş durumda olmama rağmen, tabii ki çok daha fazla tecrübeye, bilgi ve öneriye ihtiyaç duymaktayım. Bunlardan bir tanesini paylaşmak istiyorum...
  12. arsipelege

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Meşenin yapımını bir solukta inceledim. Sayın hocam Sokakta bu projeyi tamamlama sürecindeki azminizi ayakta alkışlıyorum.Güle güle kullanmanız dileğiyle. Benzer proje bende henüz beklemede.Bir yıldır malzeme alımlarımı sürdürmekle beraber, birde iş gereği şehir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR