Arama sonuçlarınız

1. Leon75

Önce Deffender, ardından Toyota Runner 4 şimdi ise Discovery v8 arayışı

Ynt: Önce Deffender, ardından Toyota Runner 4 şimdi ise Discovery v8 arayışı Hakan Bey, Şansınız varmış Kürşat bey ve Hüseyin usta yardımcı olmuşlar size. Benimde bir Defender Pick up toplama projemi iyi bir arkadaş beni Hüseyin ustaya götürüdükten sonra rafa kaldırmıştık beraberce.... Nihai...

2. Leon75

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bir İhale Daha.... http://www.milliemlak.gov.tr/ihaleler/_haberduyuru/son_eklenen/burdur_tasinirmal01.pdf Motor numarasından anladığım kadarıyla 2,5 Benzinli bir araç....
  3. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Evet Bende o ilandan bahsediyorum... Bursada biraz daha iyi durumda gibi görünenlerde vardı biraz daha pahalıydı.... Darısı başımıza diyelim. Ben alıp tek kabin yapmak istiyorum. çiftlik işlerinde vs kullanılacağından idare eder bir toplama...

4. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri ivedikte o paraya aracı çalıştırıp teslim ettiklerini ve beğenmediğiniz kaporta parçalarını değiştirdiklerini söylüyorlar. Gidip görmedim onun için söylüyorlar diyorum...
  5. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Nasıl alınıyor mke den detaylı bilgi verirmisiniz? Maliyet, evrak işleri vs...

6. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri En iyisi 300 TDi filan beklemeyip, alıp 3.000 e bir 2,5 düz dizel yavaş yavaş toplamak olacak galiba. ilerdede bir puma operasyonu yapılır çok elzem olursa. Herkez 300Tdi bekliyor çıkıncada pahalı gidecek o arabalar anladığım kadarıyla. Yada 300Tdi...

7. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri TDI lar kaç modelden itibaren başlıyor?
  8. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri MKE Hurdasandan Trafiğe tescil ettirilebilir Land Roverlar.... http://www.mkehurdasan.com.tr/010610.htm Bu arada gidip gören bilgi veren olursa seviniriz. 300 TDI varmı aralarında??
  9. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 300 TDI defenderlar ordudan nezaman çıkmaya başlayacak bilen varmı?

10. Leon75

Suriye'de Defender Parçası Var mıdır?

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? Suriye Toyota parçası için cazip diye biliyorum. Land Roverin membağı Türkiye değilmi??

11. Leon75

Fiat Jeep

Ynt: Fiat Jeep Maalesef Getiremedik fotoğrafı ile idare edicez artık :) Getirsekte yürütemezdik herhalde malum fiatın yeni arabaları bile zor yürüyor :)
  12. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Karabükte Land Rover Ambulans ihalesi.... http://www.milliemlak.gov.tr/ihaleler/_haberduyuru/son_eklenen/karabuk_tasinirmal03.pdf

13. Leon75

Iveco LMV (Light Multirole Vehicle)

Ynt: Iveco LMV (Light Multirole Vehicle) Avrupalılarda amerikan malı alerji yapar. Birazda Avrupa malı ve markası diye tercih etmişlerdir. Askeri alımlarda malın iyi olmasından çok dışa bağımlılığının az olmasıda önemlidir. Aksi durumlarda Kıbrıs savaşı sırasında yaşadıklarımızı yaşarlar...
  14. Leon75

Fiat Jeep

Ynt: Fiat Jeep Bir arkadaşta Land Rover Light Weight e benzetti. Land Roverla Fiat Iveco grubunun arası iyi malum....
  15. Leon75

Fiat Jeep

Italyada gördüğüm FIAT 4x4 arazi aracını ilginizi çekeceğini düşünerek paylaşmak istedim...

16. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Yani var bence... bide duymasınlar çok agresif arkadaşlar valla daatırlar burayı... ;D
  17. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Walla Jeep meep ben bildireyim onunda meraklıları var nasılsa dedim :)
  18. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Sonra kimse söylemedi tüh vah diyenler oluyor :) Gümüşhanede kamudan 2 jeep satılıyor. http://www.milliemlak.gov.tr/ihaleler/_haberduyuru/son_eklenen/gumushane_tms0505010.pdf

19. Leon75

discovery lt230 dişli oranları

Ynt: discovery lt230 dişli oranları Merhaba, Arabanızın puma operasyonunu okumuştum. Land Rover alıp toplayan herkezdede bir satma uğraşıdır gidiyor. Bu arabalardan bir tanede ben alıp toplayayım dedim bu işten anlayan herkez "Aman bulaşma" dedi. Gerçi benim toplama anlayışım sizinki gibi...
  20. Leon75

discovery lt230 dişli oranları

Ynt: discovery lt230 dişli oranları HAyırlı olsun. Aşamaları paylaşırsınız artık.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR