Arama sonuçlarınız

1. Leon75

1962 Dodge Power Wagon

Ynt: 1962 Dodge Power Wagon Savaş Bey zor olmayacaksa sorabilirseniz sevinirim. Tabi trafiğe çıkarmı durumu nedir filan. Çok küçükte olsa bir ihtimal düşünebilirm bu aracı....

2. Leon75

1962 Dodge Power Wagon

Ynt: 1962 Dodge Power Wagon Bu araçlardan satılık bilen varmı?
  3. Leon75

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Adım Batu. Foruma 20 kadar mesaj yazdıktan sonra kendimi tanıtayım dedim. Kusura bakmayın gecikme için. İstanbul Bahçeşehirdenim. Offroad, Scuba, Kayak, Fotoğraf, Av ile ilgiliyim. Toplanmış bir Tuzla Jeep imiz var. Onunla hafif hafif off road...

4. Leon75

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Enteresan demek satış ihalelerini takib eden sitede varmış. Ben normalde kamuihale bülteni adlı siteyi devletin alım ihaleleri için takib ediyorum ordada yok bu tip satış ihaleleri. Olsa seve seve paylaşırdım burda...
  5. Leon75

110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II)

Ynt: 110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II) Bu işlemi yapan kimdir maliyeti nedir bilgi verecekmi acaba ???

6. Leon75

Bir Hikaye de Bizden

Ynt: Bir Hikaye de Bizden Hayırlı olsun güzel olmuş. Mekanik olarak bişey yapmadınızmı?

7. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba, Bahsettiğiniz siteler hangi siteler belirtebilirmisiniz? Batu
  8. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba Atilla, Tesadüfün böylesi diyelim. Biraz kullanışsız olmakla beraber 2 kapısıda eder okadar o arabanın. Ben hala alan çıkmamasına şaşırıyorum açıkçası. Selamlar Batu
  9. Leon75

88 Defender 2.5 Dizel

Ynt: 88 Defender 2.5 Dizel Bende dürüstlüğün sonuçlarını merak ettim. bir işaret koyalımda takibi kolay olsun. ;) Hayırlısıyla satılır inşallah.

10. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 17.500 e diesel i var. Türkiyede 20 tane var diye Ferrari sandı herhalde vatandaş. :P http://www.sahibinden.com/sahibinden_3b_dizel_bj75-20WQQaXQQ20582504WQQpXQQdisplayitem

11. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Teşekkür ederim. Yolum düşünce bakıcaz artık.
  12. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Ivedik sitesinden Satıcı ismi telefonu filan biliyormusunuz? Bu arada 110 luk tente tavanlı bir Land alıp ona bu kupayı koymak mümkünmüdür? Bunlara 300 TDI motor takılıp işlenirmi? 300TDI motor nerden kaça alınır? Yardımcı olan olursa sevinirim.

13. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bülent Beyin yüklediği resimde görünce sormadan edemedim. işaretlediğim tip araçlar varmı hala hurdacıda? Ve kimdir bunları satan?
  14. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Ben bir tanıdıktan rica edip diyarbakırdaki hilux ün fotolarını çektirmiştim. Sonra gidip uğraşamadım. Dün arayıp milli emlaktaki yetkiliye sordum. Fiyatı net hatırlayamadığını ama 7,5 veya 8,5 a satıldığını söyledi. Diyarbakırdaki toyotalar kaça...
  15. Leon75

2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında Gergin Gergiiiin! Toyota forumu böylemi? Herkez birbirine yardım ediyor. Zaten sorunlu toyota da yok pek.... :P Benim Merak ettiğim JEEP mi milleti gergin yapıyor yoksa gergin insanlarmı JEEP alıyor ;D Selamlar Batu

16. Leon75

2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında Bu konu niye bukadar gergin ???
  17. Leon75

Unimog 406

Ynt: Unimog 406 Hayırlı olsun.
  18. Leon75

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. Merhaba Şükrü Bey, İhalelere katılım konusunda bilgi verebilirseniz sevinirz. İhalenin yapıldığı yere gitmeden teklif nasıl verilir? Araç hakkında nasıl bilgi alınır? Bu işin incelikleri nelerdir? Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla tecrübelisiniz bu...

19. Leon75

Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. Can kuyuya bir taş atmış, çok güzel sesler gelmiş. Banada öve öve bir LC aldıracak sonunda adi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR