Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz
aslında güzel bir yerde kahvaltı yapmak için çıktık yola ama gezmekten bir türlü kahvaltıyı yapamadık
artık yapalım dedil şu kahvaltıyı.
bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz bu gezimizde hem araçları denemek,güzel doğasıyla munzurun erzincan yamacındaki mercan deresinin manzarasını seyretmek istesik.
Ynt: Yaylalarda Kar Var.Hendek / Sakarya (16 Ocak 2010)
Harika bir gezi olmuş.
fotoğraflar çok güzel.kar manzaralarına bayılıyorum.bunlarda tam benim istediğim gibi kareler.
izniniz olursa bir kaç resimi kaydetmek istiyorum.
paylaşım için teşekkürler.
Ynt: Bilecik - Bozüyük Kömürsu Yaylası Macerası (09 Mayıs 2010)
çok güzel bir gezi olmuş.çamura batmak kadar çekmekte güzeldir.off-road ın cilveleri. ;D
Ynt: Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi..
çok güzel bir araç yapmışsınız.elinize sağlık
bir şey sormak istiyorum.gösterge panelinin altındaki bu ışıklı panoda neler var neleri çalıştırıyor.
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor
ustacım eline sağlık çok güzel işler yapıyorsun.
uzun zamandır sizi takip ediyorum.
biran önce aracın son halini görmek istiyorum.sabırsızlıkla bekliyorum.kolay gelsin.
Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7
cenker bey merhaba
bende bir cj 5 sahibiyim.aracı 96 topladım.artık bakım ve biraz masraf yapma zamanı geldi.sizden biraz yardım ve bilgi almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
karbirötör hakkında bilgi alacaktım.
benim araç lpg de fena degil fakat benzinde pek...
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)
fotoğraflar ve manzara harika.
çok güzel bir gezi olmuş.emeğinize sağlık.
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
sayın antoff üyeleri merhabalar.
ben erzincan dan sinan deniz.
geçenlerde yaban tv yi izlerken antoff ekibinin ve izci ekibinin karsta yardım malzemesi dağıtımını izledim.
gerçekten çok güzel ve anlamlı bir etkinlik yapmışsınız.sizleri tebrik ederim.
erzincana...